Maaşı 8500- 12.000 TL arası olanlar dikkat! 1000 TL ek ödeme yapılacak: Başvurular sadece oradan yapılıyor

Maaşı 8500- 12.000 TL arası olanlar dikkat! 1000 TL ek ödeme yapılacak: Başvurular sadece oradan yapılıyor

Milyonlarca memur ve asgari ücretliye 1000 TL ek ödeme! İşte detaylar...

Memur ve asgari ücretliye yeni müjde! Artık maaşlara ek 1000 TL doğalgaz yardımı...

MEMUR VE ASGARİ ÜCRETLİYE MÜJDENİN DETAYLARI!

9 Kasım'da yürürlüğe giren doğalgaz ve ısınma yardımı ile artık ısınma ihtiyacını karşılamakta zorlanan memur ve asgari ücretli çalışanlar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın destek paketi ile sıcağa kavuşacak..

MEMUR VE ASGARİ ÜCRETLİLER NASIL FAYDALANACAK!

Maaşlarına ek olarak 1000 TL yardım ödemesi verilecek. Başvuru ekranı açıldı ve işverenler bu yardımı doğrudan çalışanların hesaplarına yatırmaya başladı. 9 Kasım tarihinde yürürlüğe giren doğalgaz ve ısınma yardımına ilişkin detaylar merak ediliyor. Bu destek ödemesi, asgari ücretli ve memur olan milyonlarca kişiyi etkileyecek. Bu destek ödemesi ile birlikte, asgari ücretle çalışanların maaşı 8500 TL'den 9500 TL'ye yükselirken, işverenler için sigorta primi veya vergi olmayacak olması teşvik edici bir durum oluyor. 

Aile Bakanlığı

ISINMA YARDIMI ÖDEMELERI NE KADAR SÜRECEK? ASGARI ÜCRETLIYE DOĞALGAZ YARDIMI KAÇ AY SÜRECEK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hazırlanan destek paketi, resmi gazetede yayınlandı ve yürürlüğe girdi. Bu pakete göre ihtiyaç sahibi ailelere ısınma ve elektrik yardımı veriliyor. Ancak ayrıca asgari ücretle çalışanlar için de ısınma yardımı verilmeye başlandı. İşverenler için verilecek olan bu destekler, sigorta kesintilerinden ve gelir vergisinden muaf olacak. Bu nedenle, özel sektörde çalışanlar da artık devletten ısınma yardımı alma imkanına sahip olacaklar.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN