Madame Tussauds müzesi, Prens Harry ve Meghan Markle'ın heykellerini kaldırdı

Madame Tussauds müzesi, Prens Harry ve Meghan Markle'ın heykellerini kaldırdı

İngiltere'nin başkenti Londra'daki Madame Tussauds Balmumu Müzesi, Kraliyet Ailesi'ndeki üst düzey görevlerinden çekileceklerini açıklayan Prens Harry ile Sussex Düşesi eşi Meghan Markle'ın heykellerini kaldırdı.

Müzenin Genel Müdürü Steve Davies, ziyaretçiler arasında büyük ilgi gören heykelleri sergilemeye devam edeceklerini söyledi.

Müzenin Kraliyet Ailesi bölümündeki heykellerin bu sabah kaldırıldığı görüldü. Heykellerin müzenin hangi bölümünde sergileneceği açıklanmadı.

20-01/10/1578666503144-bb-chttps-www-bbc-com-turkce-haberler-dunya-51060662.jpg

BAŞKA BİR BÖLÜMDE SERGİLENECEK

Steve Davies, bu değişikliğin Prens Harry ve Meghan Markle'ın Çarşamba günü aldıkları karara uygun olarak yapıldığını söyledi.

Meghan Markle'ın heykeli geçen yıl açılmıştı.

20-01/10/200109-madame-tussauds-meghan-harry-missing-ew-1205p_4fa43d77cde082f62134c86749430419social_share_1024x768_scale.jpg

Öte yandan New York'taki Madame Tussauds Balmumu Müzesi de çiftin heykellerinin başka bir yere kaldırılacağını duyurdu.

NE OLMUŞTU?

Tahtın 6 numaralı varisi olan Harry ile eşi Meghan Markle, kraliyet görevlerini bırakacaklarını açıklamıştı. Kendi kazançlarıyla yaşamak istediklerini duyuran çiftin 'sıradan hayat' kararını Kraliçe Elizabeth'e önceden bildirmemesi ise Buchkingam'ı karıştırdı. Saraydan "Sussex Dükü ve Düşesi'nin kararları erken bir karar" açıklaması yapıldı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN