Mahsun Kırmızı Gül Mucize 2 Aşk filmini nerede çekti? Mucize 2 Aşk filmi vizyon tarihi belli oldu

Mahsun Kırmızı Gül Mucize 2 Aşk filmini nerede çekti? Mucize 2 Aşk filmi vizyon tarihi belli oldu

Bir dağ köyünde görücü usulü ile evlenen Mızgin ve Aziz’in hayatını konu alan Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği Mucize 2: Aşk filminin nerelerde çekildiği konusu merak uyandırırken, filmin konusu, oyuncuları ve vizyon tarihi de netleşti. İşte Mucize 2: Aşk filmi vizyon tarihi…

Yaşanmış gerçek bir hikâyeden esinlen Mahsun Kırmızıgül’ün filmi Mucize 2: Aşk filmindeki Mızgin ve Aziz, ailelerinden habersiz batıya doğru göç eder. Çiftin yaşadığı zorlukları konu alan Mucize 2: Aşk filminin nerede çekildiği, vizyon tarihi ve tüm gelişmeleri karar.com’da…

MUCİZE 2: AŞK FİLM NEREDE ÇEKİLDİ?

‘Mucize 2 Aşk’ filminin nerede çekildiği konusu, filmi izleyen herkes tarafından araştırılıyor. Film İzmir’in Foça ilçesinde ve Kars’ta çekildi. Foça'nın Yenifoça Mahallesi'nde büyük bölümü çekilen film için bazı sahnelerde bölgedeki adalar, ve ilçe merkezindeki Marsilya Meydanı da kullanıldı. Mahsun Kırmızıgül’ün filminde Marsilya Meydanı'na kurulan çiçekçi ve seyyar pazar tezgâhları, taş duvarlara asılan eski sinema afişleri de dönemin havasını yaşattı.

19-10/21/mucize-2-ask-filmi-nerede-cekildijpgg.jpg

Türkiye’nin 1960’lı yıllarında yaşanılan bir olayın anlatıldığı filmde döneme özgü nostaljik kostümler ve klasik arabalara da yer verilirken, yaşanmış gerçek bir hikâyeden esinlenilerek yazılan film için 4 bin metre kare dekor yapıldı, 7 bin kostüm hazırlandı ve 7 bin 500 yardımcı oyuncu kullanıldı.

FİLM NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Mahsun Kırmızıgül'ün filmi ‘Mucize 2: Aşk 6 Aralık 2019’da vizyona girecek. Boyut Film'den Murat Tokat'ın yapımcılığını üstlendiği Mucize 2: Aşk, Türkiye'nin yanında Avrupa ve Türki Cumhuriyetler'de de sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

FİLMİN KONUSU

Türkiye’nin doğusunda bir dağ köyünde yaşamını sürdüren engelli Aziz ile görücü usulü evlenen Mızgin'in yaşama tutunma hikâyesini ve dramını konu alan filmde Mızgin ile Aziz, ailelerinden habersiz yaşadıkları köyü terk ederek hiç bilmedikleri bir şehre, batıya gidiyor. Kötülerin ve ön yargılı insanların her yerde var olduğu dünyada sevgi ve bağlılıkla ayakta kalmak için uğraşan Mızgin ile Aziz, hayata tutunmayı, çalışmayı ve dostluğun önemini anlıyor.

OYUNCULARI

Mucize 2. Aşk filmi; Fikret Kuşkan, Mert Turak, Erdal Özyağcılar, Biran Damla Yılmaz, Sinan Çalışkanoğlu, Şenay Gürler, Melis Sezen, Mahsun Kırmızıgül, Deniz Oral, Levent Sülün, Deniz Özerman, Sera Tokdemir, Suna Selen, Meray Ülgen, Metin Yıldız, Erol Aksoy, Zekeriya Karakaş, Nazmi Kırık, Dilek Denizdelen, Hakan Can Kargidanoğlu, Berivan Kahraman, Berna Sülün, Erol Demiröz, Ali Sürmeli, Ayda Aksel ve Meral Çetinkaya gibi usta ve yetenekli isimleri bir araya getirdi.

MAHSUN KIRMIZIGÜL’ÜN DİĞER FİLMLERİ

Beyaz Melek - 2007

Güneşi Gördüm – 2009

Genin Kanatları - 2009

New York'ta Beş Minare - 2010

Mucize - 2015

Vezir Parmağı - 2017

Mucize 2: Aşk teaserı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN