Mal varlığı açıklamasıyla çok konuşulmuştu! Kobra Murat'ın evini görenler şaştı kaldı! Ev değil adeta kuyumcu dükkanı

Mal varlığı açıklamasıyla çok konuşulmuştu! Kobra Murat'ın evini görenler şaştı kaldı! Ev değil adeta kuyumcu dükkanı

Mar varlığına dair yaptığı açıklamayla gündem olan Kobra Murat, evinin kapılarını ilk kez açtı. Kobra Murat'ın gösteriş abidesi evindeki her detayın altın olması dikkat çekerken, kızının çekimlere üzerinde kilolarca altınla katılması da şaşırttı. İşte, Kobra Murat'ın herkesi hayrete düşüren altın dolu evi...

Roman şarkıcı Kobra Murat, birkaç hafta önce katıldığı bir programda mal varlığını açıklamıştı. Altının dışında 4 evi, 2 yazlığı, 2 gecekondusu ve 3 katlı dükkanı olan Kobra, herkesin merak ettiği evini ilk kez gösterdi.

EVİNİN KAPILARINI İLK KEZ AÇTI!

"Noluyo Ya" isimli Youtube kanalına katılan şarkıcı, her şeyi ailesiyle birlikte yaptıklarını ve çok mutlu olduğunu söyleyerek göğsünü gere gere evini tanıttı.

 kobra murat evi

"KOBRA KONAĞI YAPTIRACAĞIM"

Tüm mal varlığının çocuklarının olacağını söyleyen şarkıcı, en büyük hayalini "Dükkanımı ve yanındaki gecekonduyu yıkıp 5 katlı bina yapacağım. Kobra Konağı yazdırıp çocuklarıma hatıra bırakacağım" sözleriyle açıkladı.

 kobra murat evi

KİLOLARCA ALTINLA ÇIKTI!

Altın sevdasıyla tanınan Kobra Murat'ın kızına taktığı altın kolyeler ile bilezikler de hayret ettirdi. Yayına çağırdığı kızının boynuna ve kollarına kilolarca altın takan Kobra, "Hayatta altın bozdurmayız. Sıkışırsak belki ama... Bize küflü altınlı derler" sözlerini kullandı. Programı izleyenler ise kızının altınları karşısında şaştı kaldı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN