Manavgat yangını sonrası felç geçirdiğini söyleyen Tuğba Özay, kuyumcu açılışına gitti

Manavgat yangını sonrası felç geçirdiğini söyleyen Tuğba Özay, kuyumcu açılışına gitti

Antalya Manavgat'taki orman yangınında çiftliğinin zarar görmesinin ardından hastanelik olan Tuğba Özay, bugün bir açılışa katıldı. Özay'ın açılıştaki keyifli halleri görenleri şaşırttı.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde başlayan yangınlar herkeste büyük üzüntüye sebep olmuştu. Antalya Manavgat'ta çiftliği olan Tuğba Özay, çiftliğinin zarar görmesinin ardından adeta yıkılmıştı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özay, “Üzüntüden felç geçirdim, kollarım, bacaklarım tutmuyor” demişti.

Eski manken Tuğba Özay'ın bugün bir kuyumcu açılışına katıldı. Özay'ın açılıştaki keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Özay’ı eleştiri yağmuruna tuttu. ‘Dün felç geçirdim diye ağlıyordum, bugün güle oynaya açılıştasın’, ‘İnsanların hisleriyle oynamak bu kadar kolay mı’, ‘Bu nasıl vicdan çok yazık’ şeklinde yorumlarda bulundu.

icctugbaghfgfgjfg.jpg

Öte yandan Özay, dün çok sevdiği tayını da kaybetmiş ve üzüntüsünü sosyal medyadan takipçileriyle paylaşmıştı.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN