Mansur Yavaş'ın jesti, Norm Ender ile Jahrein'i birbirine düşürdü

Mansur Yavaş'ın jesti, Norm Ender ile Jahrein'i birbirine düşürdü

Jahrein lakabı ile tanınan Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü için tüm öğretmenlere çiçek gösterilmesine sosyal medyadan tepki gösterdi. Ünlü rapçi Norm Ender ise Jahrein'e 'Dijital dilenci' diyerek tartışmanın fitilini ateşledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde jest yaparak şehirdeki tüm öğretmenlere çiçek gönderdi. Twitch yayıncısı Jahrein ise Yavaş'ın bu hareketine sosyal medyadan tepki gösterdi.

Jahrein, paylaşımında, 'Evet. Bizim vergilerimizle Mansur Yavaş'ın öğretmenlere jest PR'ı yaptığı onaylanmış oldu. Gayet belediyenin bizim vergilerimizle maaşı ödenen işçilerinin çalıştığı bitki evinde üretilmiş bu çiçekler. Kafamda soru işareti kalmadı. Teşekkürler.' ifadelerine yer verdi.

Ünlü rapçi Norm Ender ise Jahrein'in bu tepkisine cevap verdi. Norm Ender de Jahrein'in paylaşımını alıntılayarak, 'Dijital dilenci yine yumurtluyor. Asıl PR ne söylersem gündem oluru kovalayan şahsının yaptığıdır. Değerli bir vazifesi olan öğretmenlere çiçek verilmiş, onure edilmiş. İş sahibi olsaydın, inceliklerin değerini anlardın' dedi.

Norm Ender'in gösterdiği tepkiye Jahrein'den karşı cevap gecikmedi. Jahrein, 'Eksik etek diye şarkı yapan bir devrimciden kötü laflar işitiyorsam doğru yoldayımdır. Meseleyi anlayamamış olması da hiç şaşırtmadı' ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN