Marmaris'te aç kalıp şehre inen domuzları elleriyle besliyor

Marmaris'te aç kalıp şehre inen domuzları elleriyle besliyor

Muğla Marmaris’te dağda yiyecek bulmakta zorlanan yaban domuzları şehir merkezine indi. Kalabalık grup halinde şehre inen domuzları gören vatandaşlar şaşkınlık yaşarken, kimileri de aç kalan domuzları beslemeye başladı.

Muğla’nın Marmaris ilçesi İçmeler semtini yaban domuzları bastı. Dağda yiyecek bulmakta zorlanan domuzlar, yazlık sitelerin bulunduğu yere indi. 

18-07/08/aw438678_01.jpg

ELLERİYLE BESLİYOR

Yazlık site sakinlerinden Bayram Arslan, her gün ilçede yiyecek avına çıkan domuzların aç kalmasına dayanamayarak onları beslemeye başladı. Poşeti doldurduğu ekmekleri ve karpuz kabuklarını elleriyle domuzlara yediren Bayram Arslan, domuzların kendilerine alıştığını ve her gün akşamın aynı saatinde ilçeye geldiğini söyledi.

Bayram Arslan’ın domuzları elleriyle besleme duyarlılığını gören vatandaşlar da o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

MUĞLA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN