MasterChef Açelya Kılıçay kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

MasterChef Açelya Kılıçay kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef, heyecan dolu anları izleyicisine yaşattırıyor. Bu sezon yenilenen yarışmacıları ve jüri üyeleriyle farklı bir hava estiren MasterChef’te Açelya Kılıçay’ın performansı da göz dolduruyor. İşte Açelya Kılıçay’ın yaşı, memleketi ve hayat hikâyesi…

 

MasterChef’te kırmızı ve mavi takımın birbirinden farklı ve lezzetli yemekleri yaparak birbirleriyle yarıştığı görüntüler, izleyiciyi adeta ekran karşısına kilitliyor. Açelya Kılıçay da bu yarışmanın en renkli yarışmacılarından. Ondan dolayı da Açelya Kılıçay’ın biyografisi de en çok araştırılanlar arasında…

AÇELYA KILIÇAY KİMDİR?

Ankara'da 28 Mart 1998 yılında hayata gözlerini açan MasterChef Açelya Kılıçay, yeni sezonda programın en dikkat çekici isimlerden olmayı başardı. 'Yemek yapmak bir sanatsa ben sanatkârım' diyerek iddialı olduğunu her fırsatta gösteren Açelya, Fenerbahçe'de bir dönem voleybol oynadı.

19-09/12/acelya.jpg

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi'nde sinema televizyon bölümünü bitiren Açelya Kılıçay İstanbul Üniversitesi Adıgüzel Güzel Sanatlar tiyatro bölümünden mezun oldu. Yemek yapmayı sevdiğini söyleyen yarışmacı Mutfak Sanatları Akademisi uzun dönem profesyonel aşçılık eğitimi almış.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Açelya kendisini bu ifadelerle tarif ediyor:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN