MasterChef Alican Sabunsoy kimdir kaç yaşındadır nerelidir ve burnu estetik mi? Alican da finalde

MasterChef Alican Sabunsoy kimdir kaç yaşındadır nerelidir ve burnu estetik mi? Alican da finalde

Adanalı olduğunu her fırsatta dile getiren MasterChef Alican Sabunsoy, yarışmada ‘Cemre’yle aşk mı yaşıyor?’ iddialarına maruz kalmıştı. Bir diğer yarışmacı Yasin Obuz’un evinde kalan ve burnunun estetik olduğu öne sürülen Alican Sabunsoy’un yaşı, memleketi, boyu, burcu ve diğer bilgileri karar.com’da…

Hayallerini gerçekleştirmek için Adana’dan kalkıp İstanbul’a gelen suşi ustası MasterChef Alican Sabunsoy, Adana dürümü iyi yapıyor. Yarışmanın bir bölümünde Demet Akalın’ı sinirlendiren yarışmacının düzgün yüz hatlarından dolayı, ‘Burnu estetik’ söylemleri çıkmıştı. Peki Alican Sabunsoy kimdir? İşte hayat hikâyesi…

ALİCAN SABUNSOY KİMDİR VE KAÇ YAŞINDADIR?

5 Ocak 1991 yılında Adana’da doğan, ilköğretimini de burada tamamlayan MasterChef Türkiye yarışmacısı Alican Sabunsoy, Mersin Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümüne girdi. Bu üniversitede tanıştığı bir şef vesilesiyle mesleğe adımını atan Alican, okulun henüz 2. yılında çalışmaya başladı. Mutfağın büyüsüne kapılarak mesleğini aşkla yapan Alican, eğitimini yarıda bıraktı ve yoluna aşçı olarak devam etti.

BURNU ESTETİK Mİ?

Her zaman kendini farklı alanlarda geliştirmek isteyen Alican Sabunsoy, Adana’da çalıştığı Uzak Doğu restoranından ayrılarak İstanbul’a geldi. 1,87 boyunda ve Oğlak burcu olan Alican Sabunsoy, düzgün yüz hatlarına sahip. Hatta burnu da estetik gibi görünse de tamamen doğal. MasterChef yarışmasının ardından popüler olan yarışmacının Instagram’da hatırı sayılır bir takipçisi bulunuyor.

19-12/29/alican-sabunsoy-burnu.jpg

CEMRE’YLE ARASINDA BİR ŞEYLER VAR MI?

MasterClass yarışması esnasında Güzide’nin, ‘Cemre, Alican’ı mahvetti’ sözleri, herkesi merak içine sokmuştu. Yarışmayı kaybetmelerinin ardından konuşan Güzide’nin bu sözleri geniş yankı uyandırmıştı. Şefler de Alican’ı sıkıştırmış, o da ‘Yok bir şey’ diyerek geçiştirmeye çalışmıştı.

Şeflerin konunun üzerine gitmesinin ardından Alican, 'Cemre'nin Alican'ı rakibim olarak görmüyorum' açıklamasına alındığını söyledi. Lakin bu da şeflere inandırıcı gelmemişti. Çünkü Alican gerçekten o programda ‘Ruh gibi’ geziyordu. Ve bu sözler de o kadar ağır değildi. Sosyal medyada da ‘Alican ve Cemre arasında gönül ilişkisi var’ söylentileri çıkmıştı.

Alican, bu durumu reddederken, ikilinin bu davranışları söylentileri körüklemişti. Cemre suskun ve ketumken, Alican ise 'reddedilmiş kırgın erkek' gibi davranıyordu.

19-12/29/alican-ve-cemre.jpg

DEMET AKALIN’I KIZDIRMIŞTI

16 Aralık 2019 akşamı yayınlanan bölümde Mavi Takım kaptanı Demet Akalın, Alican’a kızmıştı. Ödül oyununda Alican’a kızan Akalın, ‘Alican kafana göre iş yapma, sinirlendirme beni’ demişti.

ALİCAN'IN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

HAYAT HİKÂYESİ ÇOK İLGİNÇ

Adana’dan kalkıp İstanbul’a gelen Alican’ın yüzüne kapılar bir bir kapanırken, o da hayallerini gerçekleştirmek için MasterChef’e katılmaya karar veriyor. Yarışmaya girmesiyle hayatı değişen Alican, şeflerin de desteğini alarak yarışmanın yükselen isimlerinden oldu. İstanbul’da kalacak yeri bile olmayan Alican’a bir başka yarışmacı Yasin Obuz evinin kapısını açtı.

Yaşadığı zorlukları samimi bir dille anlatan Alican, 10 bin liralık ödülü kazanınca bir hayli sevinmiş, onunla birlikte Yasin de mutlu olmuştu.

O bölümde ise zengin eşi ve yaklaşık 7 milyon TL’lik evi olan Güzide’nin, Yasin’e sinirlenirken, ‘Sana perdeleri vermeyeceğim, Alican ayrı eve çıkarsa ona vereceğim’ sözleri, Güzide'nin Yasin ve Alican’a eski ev eşyalarını verdiği şeklinde yorumlanmıştı.

Mehmet Şef'in Alican'a ateş püskürdüğü o anlar...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN