Masterchef All Star ne zaman başlıyor? MasterChef All Star kadrosunda kimler olacak?

Masterchef All Star ne zaman başlıyor? MasterChef All Star kadrosunda kimler olacak?

Masterchef All Star ne zaman? Masterchef All Star listesinde kimler var? Masterchef Türkiye'nin önümüzdeki sezon All Star formatında ekranlarda olacağı belli oldu. Masterchef All Star listesinde kim var? Soruları ise pek çok kişi tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlandı. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden ulaşabilirsiniz…

TV8 ekranında oynanan sevilen yarışma programı Masterchef Türkiye, bu sezon açıkçası beklenenden daha zayıf geçti. Yarışmacılar yetenek, renk ve performans olarak muhtemelen önceki sezonlara göre çok düşük seviyedeler. Bu aynı zamanda reyting sonuçlarına ve sosyal medyadaki etkileşimlere de yansıyor. Hal böyle olunca da uzun zamandır beklenen All Star formatı kaçınılmaz hale geldi. Masterchef All Star'da kimler var? İşte kadroya girme ihtimali en yüksek isimler...

Masterchef Türkiye'nin ilk sezonunun Show TV ekranlarında yayınlandığı biliniyor ancak bu sezon pek olası olmasa da sadece usta Muzaffer Şenduran'ın davet edilmesi bekleniyor. 2018 sezonunun en olası isimleri şampiyon Uğur Kardaş ve Hakan Kanık. 2019'un üçüncü sezonu için isimler Suna Aydın, Alican Sabunsoy, Batuhan Bayır, Yasin Obuz ve muhtemelen Güzide Mertcan. Bu sezonu şampiyon olarak tamamlayan Cemre Uyanık'ın davet edilse bile kabul etmesi pek olası görünmüyor.

Masterchef tarihinin en önemli sezonu olan 2020 sezonuna ulaştık. Serhat Doğramacı ve Barbaros Yoloğlu'nu bu sezon bekleyenler büyük hayal kırıklığına uğrayacak. Çünkü her iki isim de iş anlamında ilerlemiş ve ne yazık ki bu kadar uzun bir maratona vakitleri yok. Ancak Acun Ilıcalı, cezbedici teklifleriyle bu iki ismi ikna ederse kimse şaşırmayacaktır. 2020 sezonundan çıkması en muhtemel isimler ise Eray Aksungur, Furkan Yalçın, Emiro Elidemir ve Ayyüce Kamit.

En eğlenceli sezonlar arasında 2021 sezonu yer alıyor. Bu sezon için en olası kişiler Araz Aknam, Burcu Önal ve Dilara Başaran. Aslında diğer sezonlarda olduğu gibi bu sezonda da birçok kişi var ancak iş çalışmaları ve kariyer planlamaları nedeniyle teklife olumlu yanıt vermekte zorlanıyorlar. Şu ana kadar bu sezona göre bir tahminde bulunmak zor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN