Masterchef balıklara fısıldayan adam Bahri Papila kimdir nerelidir ve kaç yaşındadır?

Masterchef balıklara fısıldayan adam Bahri Papila kimdir nerelidir ve kaç yaşındadır?

14 yaşında pasta yapmaya başlayan, 20 yaşından beri bu yaşına kadar mutfaktan hiç çıkmayarak aşçılık yapan MasterChef Türkiye’nin yeni yarışmacısı ‘Balıklara fısıldayan adam’ olarak bilinen Bahri Papila’nın yaşı, memleketi ve hayat hikâyesi karar.com’da…

 

Aslen Zonguldaklı olan ‘Balıklara fısıldayan adam’, kentin en köklü ailelerinin bir ferdidir. MasterChef’teki güleç yüzü ve gizemli hareketleriyle adından söz ettiren Bahri Papila, MasterChef’in 2. sezonunda yarışıyor. Peki Bahri Papila kimdir, aslen nerelidir ve kaç yaşındadır? İşte detaylar…

BAHRİ PAPİLA KİMDİR?

Net olmamakla birlikte 1985 doğumlu olduğu düşünülen Bahri Papila, aslen Zonguldaklıdır. Bölgenin en köklü ailelerinden Papila ailesinin genç bireylerinden olan Bahri Papila, 14 yaşında pasta yapmaya başlayarak mutfağa girdikten sonra 20 yaşından beri de aşçılık yapıyor. Evli olup olmadığına dair ise herhangi bilgi bulunmuyor.

19-09/29/bahri-papila.jpg

BALIKLARA FISILDAYAN ADAM İSMİNİN ANLAMI NEDİR?

Özellikle balık yemekleri konusunda bir hayli iddialı olduğunu söyleyen Bahri Papila, bundan dolayı kendisine ‘Balıklara fısıldayan adam’ ismini vermiş.

MASTERCHEF'LE İLGİLİ DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

YARIŞMADAN EN SON KİM ELENMİŞTİ?

Danilo Zanna tarafından yapılan Ravioli'ye en yakın tarifi ve tabağı çıkarmaya çalışan yarışmacılar, ellerindeki malzemelerle zamana karşı mücadele ederken, gecenin sonunda 3 farklı jüri üyesinin tattığı Ravioli yemeğinden en başarılısı Batuhan'ın yemeği oldu. İkinci en iyi yemek ise Güzide'ninki seçildi.

Batuhan ile Müge'nin kaldığı eleme potasında, Batuhan'ın yemeği çok az bir farkla daha iyi seçilirken, Müge de yarışmaya veda etti.

Bahri Papila'nın kendisini tanıttığı o video...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN