Masterchef Burak Kaya bakın kim çıktı! Acun Ilıcalı bile bilmiyormuş: Meğer onu ilk orada görmüşüz!

Masterchef Burak Kaya bakın kim çıktı! Acun Ilıcalı bile bilmiyormuş: Meğer onu ilk orada görmüşüz!

MasterChef Türkiye'nin sevilen yarışmacısı Burak Kaya yarışmanın 5'incisi olarak beyaz önlüğe veda etti. Yarışmanın ilk gününden itibaren çok konuşulan isimlerden olan Burak Kaya'nın kim olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız. İşte, MasterChef Burak Kaya hakkında bilinmeyenler...

MasterChef Türkiye'de final heyecanı yaşanıyor. Türkiye'nin MasterChef'i olmak için mücadele eden yarışmacılar beyaz önlük için mutfakta hünerlerini sergilerken bu hafta şef önlüğüne veda eden ilk isim Burak Kaya oldu.

Kıvanç ile birlikte son ikiye kalan Burak Kaya, 2 Michelin yıldızlı Fatih Tutak'ın uskumru dolmasını yapmaya çalıştı.

Gecenin finalinde Kıvanç 46 puan alırken, 40 puan alan Burak K. yarışmaya veda etti.

Şeflerin sonuçları açıkladığı esnada göz yaşlarına hakim olamayan Burak Kaya, "Olmadı şef. Yapacak bir şey yokmuş. Kısmet bu. İyi bakmaya çalışıyorum. Sizi tanıdım. Olmayınca olmuyor. Yapacak bir şey yok." sözlerini kullandı.

OYUNCULUK YAPTIĞI ORTAYA ÇIKTI!

İstanbul'da yaşayan Burak, özel hayatında oyunculuk yapıyor. Jürilerle yaptığı bir sohbette daha önceden Hollywood'da küçük bir rol oynadığını dile getirmişti.

 mastercheff burak kaya

Birçok reklam filminde oynayan Burak Kaya, mutfağa yedi yıl ara verdikten sonra tekrar dönüş yapmaya karar vermiş.

Burak Kaya'nın rol aldığı yapımlardan en çok dikkat çekeni ise Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve yoğun ilgi gören Elif dizisi oluyor. Başarılı yarışmacı bir zamanların sevilen dizisi Elif'te rol almış.

 mastercheff burak kaya

MASTERCHEF BURAK K. KİM?

Çerkes kökenli Burak K. İstanbul doğumludur. Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi mutfak bölümü mezunudur. Lise eğitiminin ardından Marmara Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünü okuyan Kaya, 2. üniversite eğitimini işletme bölümünde almaya karar vermiş fakat okulu bitirmeden bırakmıştır.

MasterChef Türkiye 2022 kadrosunda yer alan yarışmacı, mutfağa yedi yıl ara verdikten sonra yarışmayla birlikte yeniden dönme kararı almıştır. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN