MasterChef Cemre Uyanık kimdir kaç yaşındadır aslen nereli ve evli mi? Cemre de finalde

MasterChef Cemre Uyanık kimdir kaç yaşındadır aslen nereli ve evli mi? Cemre de finalde

MasterChef büyük finaline kalan Cemre Uyanık, yarışmadaki performansı ve zekâsıyla çok sevildi. Ustasının anneannesi olduğunu söyleyen ve onunla bir bölümde yemek yapan ‘MasterChef Cemre Uyanık kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir, evli mi yoksa bekâr mı?’ Tüm bilgiler karar.com’da…

Uzun süren yemek programının ardından heyecan dorukta. MasterChef Türkiye’de finale kalan Cemre Uyanık, bu defa büyük ödül için ter dökecek. Finalde Alican’la birlikte kozlarını paylaşacak Cemre Uyanık’ın hayat hikâyesi ya da biyografisi, internette en çok araştırılan konular arasında. İşte detaylar…

MASTERCHEF CEMRE UYANIK KİMDİR VE NERELİDİR?

MasterChef’e İstanbul’dan katılan Cemre Uyanık, 1992 doğumludur. Özel bir üniversitede aşçılık bölümünden mezun olan güzel yarışmacı, Uzak Doğu mutfağına bir hayli ilgi duyuyor. ‘Ustam’ dediği anneannesi ile birlikte bir MasterChef Türkiye’nin bir bölümünde yemek de yapan Cemre Uyanık, yaptığı tatlıyla jüriyi ikna ederek 14 yarışmacıdan biri olmuştu.

CEMRE UYANIK'IN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Denemeden hiçbir başarının gelemeyeceğine inanan MasterChef Cemre Uyanık, yarışmaya bu sebeple katıldığını söyledi ve kendini deneyerek finale kadar yükseldi.

Güzide’nin elendiği son yarışmada toplamda 69 puana kadar ulaşan Cemre Uyanık, diğer yarışmacı Alican’ın 3 puan önünde.

19-12/29/cemre-uyanik-anneannesi-1577575628.jpg

Cemre Uyanık ve anneannesi Rahime Hanım

AKTİF BİR INSTAGRAM KULLANICISI

Birçok ülkeyi gezen, Türkiye’de de turistik geziler yapmayı çok seven Cemre Uyanık, aktif bir Instagram kullanıcısı, Sosyal medyada da hatırı sayılı bir takipçi kitlesine ulaşan Cemre Uyanık, gezdiği yerlerdeki tarihî yapıların fotoğraflarını Instagram hesabından da paylaşmayı ihmal etmiyor.

ANİME HAYRANI

Bekâr olan ve aslen Şanlıurfalı olan Cemre Uyanık, tam bir Japon çizim sanatıyla çizilmiş sanat eseri olan Anime hayranıdır. Hatta bu yüzden de Japonca öğrenmek istemiş. Sakin ve sessiz tavırlarıyla bilinen Cemre Uyanık, Polonya'da Çağdaş Agun'dan dövüş ve savunma sanatı eğitimi de aldı.

MasterChef Türkiye yarışmacısı Cemre Uyanık, bir ara Yemekteyiz programına da katılmıştı...

Cemre'nin şefleri çileden çıkardığı o anlar....

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN