MasterChef Fatma Nur diskalifiye oldu mu, olacak mı?

MasterChef Fatma Nur diskalifiye oldu mu, olacak mı?

TV 8 ekranlarının sevilen aşçılık yarışma programı MasterChef’in 27 Eylül 2022 günü ekranlara gelen bölümünde yarışmacılardan Fatma Nur’un diskalifiye edilip edilmediği yarışmanın izleyenleri tarafından merakla araştırılıyor. Peki, MasterChef Fatma Nur diskalifiye mi edildi? MasterChef Fatma Nur’un kalemi kırıldı mı? MasterChef Fatma Nur kopya mı çekti? İşte detaylar…

27 Eylül 2022 günü ekranlara gelen MasterChef’in yeni bölümünde Mehmet Şef’in elindeki çubukları kırarak atması herkesin aklını karıştırdı. Bugün ekranlara gelen 84. Bölümde yaşanan olaylar herkesi şok etti. Programın izleyicileri yarışmacı Fatma Nur’un yarışmadan diskalifiye edilip edilmediğini merakla araştırıyorlar.

MasterChef’in 27 Eylül akşamı ekranlara gelecek olan yeni bölümünde ortaya çıkan bir not yarışmaya damga vurdu. Mehmet Şef’in yarışmada çubukları kırarak atması ise herkesin aklını karıştırdı. Herkes Fatma Nur’un yarışmadan diskalifiye edilip edilmediğini araştırıyorlar.

Masterchef

TV 8 ekranlarının ilgiyle ve yakından takip edilen yarışma programı MasterChef’te her hafta yeni aksiyonlar yaşanıyor. Yarışmacıların elenmemek için kıyasıya mücadele etmeleri gerekiyor. Son olarak Vural’ın yarışmaya veda etmesinin ardından ilk takım mücadelesinde ortaya çıkan bir not yarışmaya damgasını vurdu. 27 Eylül günü ekranlara gelecek olan 84. Bölümde Fatma Nur’un arkadaşlarına vermiş olduğu ve peçeteye yazılı not herkesi şoka uğrattı.

27 EYLÜL MASTERCHEF’TE KOPYA MI ÇEKİLDİ?

MasterChef’in son bölümünde Fatma Nur adlı yarışmacının takım arkadaşlarına gönderdiği bir notta yazılanlar herkesi şok etti. Olay karşısında şefler de yaşanan olayın MasterChef tarihinde bir ilk olduğunu belirttiler. Peki, MasterChef’te kopya mı çekildi? Sorusunun yanıtı programın tamamının yayınlanmasıyla netleşecek.

MASTERCHEF’TE KALEM Mİ KIRILDI?

Yarışmada notun ortaya çıkmasıyla birlikte Mehmet Şef’in tahta çubukları kırarak ortaya attığı görüntüler herkesin aklına kalem mi kırıldı? Sorusunu akıllara getirdi.

Masterchef

FATMA NUR YARIŞMADAN DİSKALİFİYE Mİ EDİLECEK?

Yaşanan olayların ardından Fatma Nur’un ceza alıp almayacağı henüz netlik kazanmadı. 27 Eylül tarihinde yayınlanacak olan program ile bu sorunun yanıtı belli olacak.

MASTERCHEF TÜRKİYE HAKKINDA

MasterChef Türkiye adlı aşçılık yarışması programı, İngiltere kökenli bir aşçılık yarışmasının Türkiye uyarlamasıdır. İlk olarak 2011 senesinde bir sezon süresince Show TV ekranlarında yayınlanmıştır. Buranın ardından 2018 yılının 1 Eylül tarihinde TV 8’de yayın hayatına devam etti.

Yarışmanın 2011 yılında yayınlana sezonunda jüriyi Murat Bozok, Batuhan Piatti ve Erol Kaynar oluştururken yarışmanın sunuculuğunu Öykü Serter yapmıştır. 2018 yılında yayınlanan sezonunda ise jüriyi Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu oluşturdu. 2019 yılında yayınlanan sezonunda ise Hazer Amani’nin yerini Danilo Zanna aldı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN