Masterchef haftanın eleme adayları kimler oldu? 4 Ekim Masterchef haftanın eleme potasındaki isimler

Masterchef haftanın eleme adayları kimler oldu? 4 Ekim Masterchef haftanın eleme potasındaki isimler

Televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olan MasterChef Türkiye ile ilgili seyircilerin araştırmaları devam ediyor. Peki 4 Ekim günü olan programda hangi isimler eleme potasına girdi? Tüm detaylar haberimizde.

Yayınlandığı günden beri sevilerek izlenen ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan MasterChef Türkiye yarışması ile ilgili seyirciler günlük olarak merak ettikleri konuları araştırıyor. Peki MasterChef Türkiye yarışmasında 4 Ekim tarihinde hangi isimler eleme potasına girdi? Hangi takım yarışmayı kazandı? Hangi isimler dokunulmaz oldu? 4 Ekim MasterChef Türkiye ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MASTERCHEF TÜRKİYE KAZANAN TAKIM KİM

MasterChef Türkiye yarışmasında 4 Ekim günü yayınlanan yarışmada dokunulmazlığı kırmızı takım 5-4'lük skorla kazandı. Yarışmada sokak lezzetleri yapıldı. Kırmızı takım haftanın ilk dokunulmazlığını bu sayede kazanmış oldu. Yarışmayı kaybeden mavi takımın ise kendi aralarında bireysel dokunulmazlık oynayacağı öğrenildi. Mavi takımda Çağatay, Serpilay, Metin, Büşra, Fatmanur, Yağız, Atike, Tolga ve Burak Kaya bulunuyor.

MasterChef Türkiye Eleme Adayları ve Kazanan İsim

DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN İSİMLER

Kırmızı takımın dokunulmazlık yarışmasını kazanmasının ardından mavi takım yarışmaıları kendi aralarında bireysel dokunulmazlık oyununa başladı. Dokunulmazlık oyunu oynayan yarışmacılar 3 çeşit tatlı yaptılar ve ilk etapta en çok beğenilen isimler Burak Kaya, Çağatay ve Serpilay oldu. Şeflerin kararına göre dokunulmazlık yarışını Çağatay kazandı. Çağatay eleme adayı olarak Metin'in ismini verdi.

HAFTANIN ELEME ADAYLARI

Çağatay'ın dokunulmazlık yarışmasını kazanması ve Metin'in ismini vermesinin ardından ilk eleme adayı Metin olurken ikinci eleme adayı da Tolga oldu. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN