MasterChef jürisinde beklenmeyen değişim! Mehmet Şef'in yerine öyle biri geliyor ki... "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ödüllü aşçısı"

MasterChef jürisinde beklenmeyen değişim! Mehmet Şef'in yerine öyle biri geliyor ki... "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ödüllü aşçısı"

Yıllardır MasterChef'te jüri olan Mehmet Yalçınkaya 'dan kötü haber geldi. Allstarı yapılacak olan MasterChef'de Acun Ilıcalı'nın Mehmet Şef'ten vazgeçtiği iddia edildi. Bakın Mehmet Yalçınkaya yerine kim gelecek?

TV8'in fenomen dizisi MasterChef Türkiye, Allstar olarak yeniden ekranlara gelecek. Yarışmacılar kadar jüri üyeleri de merak edilen yarışmadan Mehmet Yalçınkaya için kötü bir iddia ortaya atıldı. Yerine öyle bir isim geliyor ki...

master.jpg

MEHMET ŞEF'E KÖTÜ HABER! KİMSE BEKLEMİYORDU

MasterChef Türkiye'de All Star yapmaya hazırlanan Acun Ilıcalı'ya Mehmet Yalçınkaya'dan kötü haber geldi. İddiaya göre; Mehmet Şef, MasterChef Türkiye'yi bırakma kararı aldı.

tv8.jpg

Kendi işinde sorunlar yaşadığı belirtilen Mehmet Şefin ayrılık kararının ardından yerine gelecek isim de belli oldu.

somer.jpg

YERİNE ŞAŞIRTAN O İSİM GELİYOR

Acun Ilıcalı'nın Yalçınkaya'nın yerine Ömür Akkor'a teklif yapacağı iddialar arasında.

omur.jpg

Duyanlar "Program izlenemez" yorumları yaparken, kimi kullanıcılar ise "Değişim iyidir" yorumu yaptı.

akp.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gastronomi alanında ödül alan ikiz kardeşleri Cumhurbaşkanlığı Kültür Ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni’n de barıştırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN