MasterChef kim elendi, kim gitti? 2 Ekim 2022 bu hafta MasterChef’ten elenen yarışmacı

MasterChef kim elendi, kim gitti? 2 Ekim 2022 bu hafta MasterChef’ten elenen yarışmacı

Televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından MasterChef ile ilgili seyircilerin araştırmaları devam ediyor. Peki 2 Ekim günü yarışmadan hangi isim elendi? Tüm detaylar haberimizde.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan MasterChef yarışmasında eleme günleri ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki 2 Ekim günü yarışmadan hangi isim elendi? MasterChef Türkiye 2 Ekim elenen isim ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MASTERCHEF 2 EKİM ELENEN İSİM

Yarışmalar sonrasında eleme potasına giren isimler bal kabağını ana ürün olarak kullanarak jürilerden onay almak için tüm mücadelelerini verdi. MasterChef Türkiye'nin eleme potasında olan isimleri Fatma Nur, Tayfun, Kaan, Şule, Görkem ve Çağatay olmuştu. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin tadımları sonrasında eleme potasından Görkem, Şule ve Tayfun çıkmış oldu. 3 isim potadan çıktıktan sonra Fatma Nur, Çağatay ve Kaan tekrar mücadele verdi. İkinci mücadele sonrasında Fatma Nur'un yemeği şefler tarafından birinci seçildi ve eleme potasından çıkmış oldu. MasterChef Türkiye 2 Ekim tarihinde eleme potasından çıkamayan ve yarışmaya veda eden isim Kaan oldu.

MasterChef Türkiye 2 Ekim Elenen İsim

MASTERCHEF TÜRKİYE TAKIMLAR

MasterChef Türkiye yarışmasının mavi takımında Çağatay, Fatma Nur, Büşra, Şule, Tayfun, Tolga, Kaan, Atike ve Görkem bulunuyor. Kırmızı takımda ise Ayaz, Burak Revanbahş, Gamze, Barış, Metin, Kıvanç, Burak Kaya, Yağız ve Serpilay bulunuyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN