MasterChef kim elendi, kim gitti? 9 Ekim 2022 bu hafta MasterChef’e veda eden isim

MasterChef kim elendi, kim gitti? 9 Ekim 2022 bu hafta MasterChef’e veda eden isim

TV8 kanalında yayınlanan MasterChef Türkiye programı 9 Ekim 2022 Pazar günü izleyicilerle buluştu. Her hafta Pazar gecesi bir yarışmacı hayallerine veda ederken izleyicilerde elenen isim hakkında araştırma yapmaktadır. İşte MasterChef Türkiye 9 Ekim 2022 elenen yarışmacı…

Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği MasterChef Türkiye heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Mavi ve kırmızı takım olarak yarışan yarışmacılar en lezzetli yemeği yapmak için tezgahları başında ter döküyor. Her hafta bir yarışmacı hayallerine veda ederken bu haftanın kaybeden ismi merak ediliyor. Metin, Tolga, Gamze, Tayfun, Burak R. ve Şule eleme potasında yer alan isimler. İşte MasterChef Türkiye 9 Ekim 2022 elenen yarışmacı…

MASTERCHEF'E VEDA EDEN İSİM KİM OLDU?

Her hafta Pazar gecesi eleme oyunu oynayan yarışmacılardan bir tanesi elenmektedir. Mehmet, Danilo ve Somer şef tarafından belirlenen eleme yemekleri ile adaylar tezgahları başında ter döküyor. En güzel tabağı yapan yarışmacı yarışmaya devam ederken diğerlerinden daha az başarılı olan yarışmacı ise hayallerine veda ediyor. Potada yer alan isimler eleme etabının ilk turunu tamamlandı. 2. Tura kalan adaylar ise elenmemek için bütün hünerlerini sergiliyor.

Masterchef elenen isim belli oldu mu

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

MasterChef Türkiye yarışmasında dokunulmazlık oyunu öncesinde eleme adayları kimler oldu da merak ediliyor. Hafta boyunca gösterilen performansa göre yarışmacılar potaya gönderilirken diğer yarışmacılara göre daha az başarılı olan isim ise yarışmaya veda ediyor. Bu hafta potada yer alan isimler şu şekildedir:

METİN

TOLGA

GAMZE

TAYFUN

BURAK REVANBAHŞ

ŞULE

MASTERCHEF ELEME POTASINDAN KİMLER ÇIKTI?

MasterChef Türkiye yarışmasında eleme oyunu iki aşamadan oluşmaktadır. Mehmet Danilo ve Somer şefin tadımları sonrasında en başarılı tabağı yapan üç yarışmacı ilk eleme turunu başarı ile tamamlıyor. Elenme korkusunu yaşayan yarışmacılardan ilk turu geçen isimler Gamze Tayfun ve Metin oldu.

BU HAFTA MASTERCHEF'E VEDA EDEN İSİM KİM OLDU?

9 Ekim 2022 pazar günü ekrana gelen MasterChef Türkiye yarışmasında eleme heyecanı devam ediyor. İlk aşamayı tamamlayan yarışmacılar bir hafta daha yarışmada kalmayı başardı. İkinci aşamaya kalan Tolga, Şule ve Burak Somer şefin hazırlamış olduğu tabağı en yakın tabağa yakmak için tezgahları başında yerlerini aldı.

MASTERCHEF ELENEN İSİM BELLİ OLDU MU?

MasterChef 2022'de son üçe kalan Tolga, Burak ve Şule elenmemek için ikinci aşamada yarıştı. 3 isim arasından MasterChef 2022'ye veda eden isim Şule oldu.

Master Chef Türkiye 2022

MASTERCHEF MAVİ TAKIM

ÇAĞATAY (Kaptan)

BÜŞRA

TAYFUN

KAAN

GÖRKEM

ATİKE

TOLGA

ŞULE

FATMA NUR

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM

AYAZ (Kaptan)

GAMZE

METİN

BURAK KAYA

SERPİLAY

YAĞIZ

KIVANÇ

BARIŞ

BURAK REVANBAHŞ

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN