MasterChef Türkiye eleme adaylar kim oldu? İşte MasterChef yarışmasında dokunulmazlığı kazananlar

MasterChef Türkiye eleme adaylar kim oldu? İşte MasterChef yarışmasında dokunulmazlığı kazananlar

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin 26. bölümünde oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Peki MasterChef Türkiye’de bu hafta eleme adayları kimler? Tüm gelişmeler karar.com’da…

MasterChef Türkiye'nin ekranlara gelen son bölümünde dokunulmazlık heyecanı vardı. Bu yarışmayı kaybeden takım, kendi arasında bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Dokunulmazlığı kazanan isim de eleme potasına bir yarışmacıyı gönderdi. İşte MasterChef Türkyie’de eleme adayları…

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu Cemre kaptanlığındaki mavi takım olurken, kırmızı takım da büyük hayal kırıklığı içerisine girdi. Bu sonuçlarla kırmızı takım kendi arasında dokunulmazlık için yarıştı. Bireysel dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar en iyi tabağı hazırlamaya çalıştı.

MasterChef Türkiye’nin son bölümünde oynanan dokunulmazlık oyununda kaybeden kırmızı takımda bireysel dokunulmazlık oyununda şeflerin tadımı sonrasında bireysel dokunulmazlığı alan isim Eda oldu.

ELEME ADAYLARI KİM?

Dokunulmazlığı kazanan Eda eleme potasına Açelya'yı gönderirken, eleme potasına gönderilen diğer yarışmacı ise yapılan oylama sonucu Faruk Batuhan ikinci aday oldu.

27. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünde yarışmacılar Bursa Misi Köyü'nde birbirleriyle yarışacak. Köy hayatını ilk defa yaşayan yarışmacılardan, kimlerin eleme potasına yazılacağı merak konusu oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN