MasterChef Türkiye Erkan kimdir, kaç yaşında? Erkan Kalanyer mesleği nedir? MasterChef Türkiye Erkan'ın biyografisi

MasterChef Türkiye Erkan kimdir, kaç yaşında? Erkan Kalanyer mesleği nedir? MasterChef Türkiye Erkan'ın biyografisi

Tv8 ekranları sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye tüm hızıyla devam ederken eleme turunda son günlere gelindi. Yarışmada yeteneği ile gündeme gelen Erkan Kalanyer merak konusu olurken internet üzerinden MasterChef Türkiye Erkan kimdir, Erken Kalanyer kaç yaşında? sorularına yanıt arandı. İşte, Masterchef Türkiye Erkan'ın hayatı haberimizde yer almaktadır.

MasterChef Türkiye yeni bölümleriyle izleyicilerin gönlünü kazanırken yeni sezon ise bomba gibi başladı. Renkli kişiliği ile dikkatleri üzerine çeken Erkan Kalayer kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? soruları da gündeme geldi. MasterChef Türkiye Erkan Kalanyer hakkında detaylar...

MasterChef Türkiye Erkan Kalanyer kimdir, kaç yaşında?

21 yaşındaki genç isim İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlardan beri yemeğe ilgisi olan Kalanyer, Bodrum'da bir otelde sushi üzerine aşçılık yapmaktadır. Kendine güvenen MasterChef yarışmacısı Erkan, "Ben değil yemeklerim konuşacak" ifadelerini kullanarak iddialı sözlerde bulundu. Bunun üzerine üç jüriden e evet oyunu alan yarışmacı bir üst tura geçmeye hak kazandı.  

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN