MasterChef Türkiye Mustafa Aydın kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

MasterChef Türkiye Mustafa Aydın kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir?

MasterChef Türkiye yarışmasında arkadaşlarıyla girdiği tartışmalarla akıllarda kalan MasterChef Türkiye yarışmacısı Mustafa Aydın’ın yaşı, memleketi ve hayat hikâyesi, bu hafta özellikle merak edildi. İşte Murat Aydın ile ilgili arananlar…

MasterChef Türkiye'nin iddialı isimlerinden Mustafa Aydın, 31 yaşında ve Üsküdar’da yaşıyor. Her hafta yarışmacı arkadaşlarıyla girdiği polemiklerle bilinen Mustafa Aydın’ın memleketi ve biyografisi karar.com’da…

MASTERCHEF MUSTAFA AYDIN KİMDİR?

1989 doğumlu olan Mustafa Aydın, İstanbul’un Üsküdar ilçesinde yaşıyor. Küçüklüğünden bu yana tatillerde dayısının pastanesinde çalışan Mustafa Aydın, liseyi bitirmesiyle birlikte mutfaklara girip çalışmaya karar veriyor.

19-10/08/mustafa-aydin.jpg

Şef adında bir köpeği de bulunan Mustafa, aşçılığa soğuk mezeci olarak başlamasının ardından İngiliz ve İtalyan mutfağında çalıştı. Şu an Güney Amerika uzak doğu mutfağında çalışan Mustafa Aydın, farklı mutfakları öğrenmek ve kendimi geliştirmek adına çaba sarf ediyor.

MUSTAFA AYDIN İLE İLGİLİ DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN