Masterchef'in bu yılki büyük ödülü için Acun Ilıcalı kesenin ağzını açtı! Final o tarihte yapılacak: 7 isimden biri o ödülle servet kazanacak!

Masterchef'in bu yılki büyük ödülü için Acun Ilıcalı kesenin ağzını açtı! Final o tarihte yapılacak: 7 isimden biri o ödülle servet kazanacak!

TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye isimli TV yarışmasında heyecan tüm hızıyla sürüyor. Sona kalan son 7 yarışmacının ardından birçok insanın aklına MasterChef Türkiye'de final ne zaman yapılacak sorusu gelmeye başladı. Birçeşit yemek yapma programı olan MasterChef’te yarışmacılar hem el lezzetlerini hem de yeteneklerini sergiliyor. Bu büyük mücadeleye sahne olan MasterChef Türkiye finali hangi tarihte ve yarışmanın kazananı ne ödül alacak? İşte merak edilenlerin detayları…

Birçok insan tarafından TV8’de merak ve heyecanla takip edilen yarışma programı MasterChef Türkiye'de Somer şef, Mehmet şef ve Danilo şef yarışmacılara puan vermenin yanında bir yandan da onları eğitiyor. Günün ve haftanın kazananları ise yoluna devam ederek birinci olmaya çalışıyor. MasterChef Türkiye'de son 7 yarışmacı kaldı. Finale bir adım daha yaklaşıldı. Bunun üzerine MasterChef Türkiye'de hangi yarışmacılar finale daha da yakınlaştı merak ediliyor.

masterchef türkiye

MASTERCHEF TÜRKİYE NE ZAMAN FİNAL YAPACAK? 2022 MASTERCHEF’TE ÖDÜL NE OLACAK?

MasterChef Türkiye finali için henüz bir tarih duyurulmadığı bilgisine ulaşılmaktadır. Bir önceki yıl MasterChef Türkiye Ocak ayında final yapmıştı. Konuyla ilgili tarih belli olduğunda güncellemeler gelecektir.

MasterChef Türkiye'de birinci gelene verilecek ödül açıklandığında da bu haber güncellenecektir.

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KALAN SON 7 YARIŞMACI KİMLERDİR?

Yarışma programı MasterChef'te finale bir adım daha yaklaşan son yedi yarışmacı:

Metin

Kıvanç

Burak Kaya

Ayaz

Yağız

Tolga

Görkem.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN