Masterchef'in şampiyon ödülü otomobilin fiyatı dudak uçuklattı! Acun Ilıcalı kesenin ağzını açmış: MG ZS, HS ve EHS fiyatlarını görmeniz gerek!

Masterchef'in şampiyon ödülü otomobilin fiyatı dudak uçuklattı! Acun Ilıcalı kesenin ağzını açmış: MG ZS, HS ve EHS fiyatlarını görmeniz gerek!

Uzun bir sezonun ardından sona eren yarışmanın kazananı belli oldu. Yarışmada kazanan isme MG markalı bir SUV model bir araç hediye edildi. Bu aracın hediye edilmesiyle herkes bu ödülü araştırmaya başladı.

Masterchef'in şampiyon ödülü otomobilin fiyatı dudak uçuklattı! Acun Ilıcalı kesenin ağzını açmış: MG ZS, HS ve EHS fiyatlarını görmeniz gerek! Reyting rekorları kıran Masterchef programı final yaptı. Yarışmanın kazanına verilen aracın fiyatı ise dudak uçuklattı. İşte detaylar...

para

MASTERCHEF FİNALİ VE KAZANANIN ALDIĞI HEDİYE

Geçtiğimiz günlerde TV 8 ekranlarında yayınlanan Masterchef programı final yaptı.

masterchef

 Uzun bir sezonun ardından sona eren yarışmanın kazananı belli oldu. Yarışmada kazanan isme MG markalı bir SUV model bir araç hediye edildi. Bu aracın hediye edilmesiyle herkes bu ödülü araştırmaya başladı. Ödüllü araç olan MG markalı bir SUV markasına bakanlar fiyatı gördüklerine gözlerine inanamadı. Güncel fiyat listesindeki fiyatının 615 bin TL olduğu görülen araç oldukça dikkat çekici. 

araba

Markanın başkaca modelleri de bulunuyor. Fiyatları da bu modellere göre değişiyor. 

MG ZS Comfort 1.5 MT Benzin 106 PS 615 bin Türk lirası. 

MG ZS Luxury 1.0T AT Benzin 111 PS 789 bin Türk lirası. 

MG ZS Luxury Plus 1.0 AT Benzin 111 PS 829 bin Türk lirası. 

MG HS Comfort 1.5T-GDI Benzin 162 PS 929 bin Türk lirası. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN