MasterChef'te ana kadro belli oluyor! 11. Yarışmacı da belli oldu İşte ana kadronun son hali

MasterChef'te ana kadro belli oluyor! 11. Yarışmacı da belli oldu İşte ana kadronun son hali

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'nin ana kadrosu belli oldu. Yarışmacılar yaptıkaları yemeklerle birbirleri ile mücadele ederken önlüğü giyen 11. isim netleşti. Bakın MasterChef Türkiye yarışmasının 12 Ağustos Cuma 2022 tarihli yayında ana kadroya kim girdi?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’nin 12 Ağustos 2022 Cuma son bölümünde kadroya giren isim belli oldu. Marifetlerini gösteren yarışmacılar su böreği tarifi ile değerlendirmeye alındı. Jüeriler Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin ana kadrosu tamamlandı. En iyi su böreği hazırlayan kişi şeflerin oylarıyla ana kadroya girmeye hak kazandı. Peki "MasterChef'de kim kazandı, ana kadroya hangi yarışmacı girdi, önlüğü hangi yarışmacı giydi?" İşte herkesin merak ettiği detaylar.

maserchef-001.jpg

MASTERCHEF SON BÖLÜMDE ANA KADRO TAMAMLANDI

Televizyon ekranlarının en uzun soluklu yemek yarışmaları arasında yer alan MasterChef Türkiye her bölümü ile kendinden söz ettirmeye devam ediyor Yarışmacıları ve jüri üyeleriyle dikkat çeken yarışmada son bölüm yine en çok izlenenler arasında girdi. Yarışmacıların el becerileriyle seçilen isimler finale doğru giderken ana kadroda belli oldu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Siviroğlu şefliğinden lider kadrosu seçilirken önlüğü giyen son isim seçildi. Son bölümde Şeflerin öncülüğünde ana kadroya giren yarışmacının belirlendiği 2 etaplı oyuna yayınlandı. Kozlarını paylaşan yarışmacılar jüri üyelerinin oylamasıyla final turuna katılacak.

masterchefkimkazandi.jpg

YARIŞMACILAR KIYA SIYA YARIŞTI

Yarışmacıların büyük mücadele ettiği yarışmada kritik final turu heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerinin yaptığı kritik oyun sonrasında son etabı başarılı bir şekilde tamamlayan yarışmacı ana kadroya dahil oldu. Bakın ana kadroya hangi isim girdi?

masterchefanakadro.jpg

YARIŞMACILAR ÖNLÜĞÜ GİYMEK İÇİN MARİFETLERİNİ SERGİLEDİ

Şefler Mehmet, Danilo ve Somer ilk etap için startı verdi. Yarışmacılara verilen su böreği yapımı ile ana kadroyu belirleyen şeflere birbirinden farklı sunumlar yapıldı. Yarışma sonrasında şefler önlerine gelen su böreği tariflerini değerlendirdi. Ve önlüğü giyen kişiyi belirledi.

burakrevanbahs.jpg

MASTERCHEF'DE ANA KADROYA KİM GİRDİ?

Tadım sonrasında şefler başarılı 6 yarışmacı belirlenerek 2. etaba dahil etti. Birinci etapta seçilen 6 yarışmacı 2 etap için yarıştı. Ana kadroya adım adım giden yarışmacılar tüm mahiretlerini sergiledi. Yaptıkları ürünleri Danilo ve Somer şeflerin beğenisine sunan yarışmacılar heyecanla sonucu bekledi. Detaylı olarak değerlendirilen ürünler sonucunda ana kadroya girecek olan isim açıklandı. Ve kadroya giren ismin Burak Revanbahş oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN