Masterchef'te o şefin defteri dürüldü! Yıllarını verdiği programa veda edecek, Acun bakın yerine kimi getiriyor?

Masterchef'te o şefin defteri dürüldü! Yıllarını verdiği programa veda edecek, Acun bakın yerine kimi getiriyor?

Ekranların sevilen programı MasterChef Türkiye ilginç iddialarla gündemde yerini aldı. Yeni sezona All Star formatıyla başlayacak olan programın jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya'nın olmayacağı söylendi. Acun Ilıcalı Mehmet Şef'in defterini dürdü. İşte MasterChef Türkiye hakkında merak edilen tüm detaylar…

TV8 ekranlarında uzun süredir yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında tüm düzen değişiyor. 6 sezondur izleyicisi ile buluşan yarışmanın yeni formatı izleyicilerin dikkatini çekti. Önümüzdeki sezon All Star konsepti ile ekranlarda yer alacak MasterChef Türkiye yarışmasının jüri üyelerindeki değişiklik ise gündeme bomba gibi düştü. Acun Medya ile anlaşmazlık yaşadığı söylenen Mehmet Şef'in All Star formatında yer almayacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Ünlü jüri üyesi Mehmet Şef'in yerine ise Ömür Akkor'un geleceği söyleniyor. İşte MasterChef Türkiye hakkında merak edilen tüm detaylar…

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE YENİ DÜZEN


6 senedir kesintisiz izleyici ile buluşan MasterChef Türkiye yarışması yoğun bir ilgiyle karşı karşıya kalıyor. TV8 ekranlarının en sevilen programları arasında yer MasterChef yeni sezona yeni formatıyla adım atacak.

masterchef-juri.jpg

Yoğun çekimler nedeniyle restorana ve özel hayatına vakit ayıramadığından yakınan Mehmet Şef'in yeni sezonda ekranlarda olmayacağı iddiaları öne sürüldü. Ancak konu hakkında Acun Medya tarafından bir açıklama yapılmazken iddiaların doğruluğu da bilinmiyor.

MEHMET ŞEF'İN YERİNE GELECEK İSİM DE BELLİ OLDU


Uzun süredir ekranlarda yer alan MasterChef Türkiye yarışmasında yeni formatla birlikte yeni jüri üyesi de konuşulmaya başladı. Yarışmadan ayrılacağı söylenen Mehmet Yalçınkaya'nın yerine Acun Ilıcalı'nın Ömür Akkor’u getireceği söyleniyor.

omur-akkor.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN