MasterChef’ten kim elenecek? Dokunulmazlığı kazanan isim belli oldu

MasterChef’ten kim elenecek? Dokunulmazlığı kazanan isim belli oldu

MasterChef’te dokunulmazlık oyunu oynandı ve haftanın ilk eleme adayları belli oldu. MasterChef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte detaylar...

TV 8'in sevilen programı MasterChef Türkiye'de eleme potası için dün akşam büyük bir mücadele yaşandı. Dokunulmazlık oyunu için kırmızı ve mavi takım en iyi makarnayı yapmaya çalıştı. Yarışma sırasında yarışmacılar büyük şok yaşadı. İşte MasterChef Türkiye'de son bölümde yaşananlar...

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye 34. bölümde takımlar dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldiler. Büyük heyecana sahne olan oyunu Mavi takım kazandı. Böylelikle haftanın ilk eleme adaylarının Kırmızı takımdan olacağı belli oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Dokunulmazlık oyunu sonrası kırmızı takım kendi arasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı.
Bireysel dokunulmazlık oyununda şeflerin oyları ile dokunulmazlığı kazanan Mustafa, eleme adayı olarak Faruk Batuhan'ı seçti ve ilk eleme adayı Faruk Batuhan'ı oldu.

19-10/23/2533243_810x458.jpg

Faruk Batuhan'ın ardından 2. eleme adayını belirlemek için Kırmızı Takım arasında oylama yapıldı ve oylama sonrası en çok oyu Alican aldı ve böylelikle haftanın ilk eleme adayları Faruk Batuhan ve Alican oldu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN