Meedo'dan Şeyma Subaşı'na servet değerinde hediye! Milyarder Acun bile parmak ısırıyor, "Enişte cömert çıktı"

Meedo'dan Şeyma Subaşı'na servet değerinde hediye! Milyarder Acun bile parmak ısırıyor, "Enişte cömert çıktı"

Mayıs ayında Mısırlı sevgilisi ile nikah masasına oturacak Şeyma Subaşı'nın kolundaki saatin değeri dudak uçuklattı. Sosyal medya kullanıcıları yaşananları "Enişte cömert çıktı" şeklinde yorumladı.

Acun Ilıcalı ile olan ilişkisinden 2013 yılında kızı Melisa'yı dünyaya getiren ve Acun Ilıcalı ile 2017 yılında nikah masasına oturarak 2018 yılında Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı, ikinci kez nikah masasına oturmak için gün sayarken kolundaki saatin değeri ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

Acun Ilıcalı ile yaşadığı ilişkiden 2013 yılında Melisa'yı dünyaya getirerek anne olma sevinci yaşayan, 2017 yılında Acun Ilıcalı ile dünyaevine giren ve yalnızca bir yıl sonra Acun Ilıcalı'dan boşanan Subaşı, ikinci kez dünyaevine girmeye hazırlanıyor. 2021 yılından bu yana Mısırlı yatırımcı Mohammed Al Saloussi ile ilişki yaşayan Şeyma Subaşı'nın kolundaki saatin değeri dudak uçuklattı.

DEĞERİ DUDAK UÇUKLATTI

Sosyal medyayı aktif şekilde kullanan ünlü isim, sevgilisinden aldığı son hediyeyle dikkatleri üzerine çekti. Mayıs ayında Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturacak Şeyma Subaşı, son olarak tektaşı ile dikkat çekmişti. Ünlü isim bu kez kolundaki saatin değeri ile adından söz ettirdi.

Ekran görüntüsü 2023-01-11 143242

Şeyma Subaşı'nın kolundaki saatin Mısırlı aşkı Meedo'nun hediyesi olduğu ortaya çıktı. Saat koleksiyonu olduğu bilinen Şeyma Subaşı'nın değerli taşlarla süslenmiş saatinin değerinin 60 bin dolar olduğu öğrenildi. Meedo'nun Şeyma'ya aldığı hediyelerin toplamı ise 15 milyon TL'yi aştığı kaydedildi. Yaşananlar sosyal medyada "Enişte cömert çıktı" şeklinde yorumladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN