Meghan Markle'ın Ve Kate Middleton'ın Resimleri Arasında Hiç Fark Etmediğimiz Büyük Fark

Meghan Markle'ın Ve Kate Middleton'ın Resimleri Arasında Hiç Fark Etmediğimiz Büyük Fark

İngiliz kraliyet ailesinin her zaman gündemde olan ve isimlerinden çokça bahsettiren iki gelini Meghan ve Kate' in bu zamana kadar çekilmiş fotoğraflarını inceleyen beden dili uzmanları çok çarpıcı bir detay buldular. İşte siz de bu detayı öğrenince çok şaşıracaksınız...

Kate Middleton, yaklaşık on yıldır Cambridge Düşesi. 2011 yılında kraliyet ailesiyle evlendi ve çok sayıda resmi nişana katıldı. Kayınbiraderinin eşi Sussex Düşesi Meghan Markle, kraliyet olarak geçirdiği yıllarda daha az kamuoyu önüne çıktı. Bununla birlikte, telif hakkı hayranları, Meghan ve Kate'in fotoğraflarını nasıl çektirdikleri arasında çarpıcı bir fark olduğunu hemen fark ettiler.

MEGHAN MARKLE'IN VE KATE MİDDLETON'IN RESİMLERİ ARASINDA HİÇ FARK ETMEDİĞİMİZ BÜYÜK FARK

image.webp

KATE MİDDLETON

Üniversitede geçirdiği süre boyunca Kate, paparazzilerin kameralarından nasıl kaçınacağını öğrenmek zorunda kaldı. 2003 yılında Prens William'la çıkmaya başladığından beri halkın gözü önünde. Prensiyle evlendiği 2011 yılından bu yana, kraliyet olarak resmi görünümler yapıyor. Ancak Düşes'in çekilen tüm fotoğraflarında, Meghan Markle gelip farklı davranana kadar daha önce hiç fark etmediğimiz bir ayrıntı var.

megan-markle.jpg

MEGHAN MARKLE

Prens Harry ile evlenmeden ve Düşes olmadan önce Meghan Markle zaten kameralarla çevrili olmaya alışmıştı. Başarılı bir oyuncu olarak sette ve kırmızı halıda saatler geçirdi. Meghan'ın oyunculuk geçmişi, bir kraliyet olarak halka açık görünümleri sırasında çekilen fotoğraflarında da çok belirgindir. Tüm farkı yaratan küçük bir ayrıntı nedeniyle kendini Kate Middleton'dan ayırıyor.

kate-en-meghan.jpg

GÖZ TEMASI

Kate'in çekilmiş fotoğraflarına yakından bakarsanız, Düşes'in her zaman bakışlarını başka yöne çevirdiğini fark edebilirsiniz. Kate asla doğrudan kameranın merceğinden aşağıya bakmaz. Meghan'ın gözleri ise fotoğrafçının gözleriyle tekrar tekrar buluşuyor gibi görünüyor.

Beden dili uzmanı Judi James, Cosmopolitan'a bu farkı şöyle açıklıyor: "Meghan, Kate ile aynı yaşta olmasına rağmen, kamerayla ilişkilerinde sanal bir kuşak farkı var" diyor Judi. “Selfie neslinin birçok genç kadını gibi, Meghan'ın kamerayla flört etme (kameraya doğrudan bakışla hitap etme) denilen şeyi yapma alışkanlığı, akranlarının sosyal medya aracılığıyla yaptığı gibi açık ve kendinden emin bir şekilde iletişim kurma arzusunu akla getiriyor.'' diyor.

KIRMIZI HALI DENEYİMİ

Ama tek sebep bu değil. Judi, “Bir aktörün hayatında, Meghan'ın yaptığı gibi doğrudan kameralara kur yapmak zorunda kaldıkları bir an vardır ve bu kırmızı halı görünümleri sırasındadır” diye devam ediyor. “Bu, bir oyuncunun kalabalığın içindeki kameraları seçmeyi ve çekimi yapmak için uzun süreli doğrudan göz teması kurmayı öğreneceği tek fırsattır. Bu kırmızı halı tekniği, Meghan'ın Harry ile kalabalıklar arasında çalışırken taklit ettiği teknik olabilir." diyor.

Aşağıdaki karşılaştırma birçok örnekten yalnızca biridir. Daha önce hiç fark etmemiştik, ama bir kez gördüğünüzde, fark etmemek imkansız...

kate-meghan-comparison.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN