Mehmet Akif Alakurt Türk kadını için ne dedi? Mehmet Akif Alakurt kimdir? Ne dedi?

Mehmet Akif Alakurt Türk kadını için ne dedi? Mehmet Akif Alakurt kimdir? Ne dedi?

Mehmet Akif Alakurt Türk kadını için ne dedi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımdan sonra tepkilere neden olan Mehmet Akif Alakurt kimdir? Kadınlar için ne dedi? 'Sıla' ve 'Adanalı' dizileriyle tanınan, 2015 yılında oyunculuğu bırakan Mehmet Akif Alakurt ile ilgili detaylar haberimizde...

Mehmet Akif Alakurt'dan tepki çeken "Türk kadını" paylaşımı. 'Sıla' ve 'Adanalı' dizileri ile tanınan Mehmet Akif Alakurt kimdir? Kadınlar için ne  dedi? İşte  Instagram hesabından yaptığı Türk Kadını paylaşımı ve gelen tepkiler...

Oyunculuğu 2015 yılında bırakan Mehmet Akif Alakurt’tan tepki çeken paylaşım geldi.

19-03/02/mehmet-akif-alakurt.jpg

Beklenmeyen bir kararla oyunculuğu bırakan Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından Türk kadınlarına hakaret ederek, “Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin” ifadelerini kullandı. Bir dönem ATV ekranlarında yayınlanan Sıla dizisiyle milyonlarca kişi tarafından hayranlıkla izlenen oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medya hesabından yazdığı satırlarla adeta Türk kadınını aşağıladı.


“KULAĞINIZA KÜPE EDİN”

Instagram hesabından Türk kadınlarıyla ilgili açıklama yapan Alakurt, “Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve ben de öyle düşünüyorum diyen. Zaman geçtiğinde aynı fikirde olduğunu iddia ettiği düşüncelerle alakası olmadığı için esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. (Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin)” ifadelerini kullandı.

19-03/02/turk-kadini.jpg

 

MEHMET AKİF ALAKURT KİMDİR? NERELİDİR? 

Mehmet Akif Alakurt 23 Temmuz 1979 tarihinde İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayan Alakurt, aslen Ordu Fatsa'lıdır.

İstanbul'da Kadırga ve Kumkapı'da hareketli bir çocukluk dönemi geçirdi.1998 yılında, Neşe Erbek Ajans'a bağlı olarak modellik yapmaya başlayan Alakurt, bir yandan da modellik yarışmalarına katılarak şansını deniyordu. Bu dönemde katıldığı yarışmalarda 'Gelecek Vaad Eden Model' olarak anılmaya başlandı.

Ünivesite eğitimini tamamlayamayan Alakurt, askerlik vazifersini yerine getirmeyi tercih etmiştir.

2001 yılında, askerliğini tamamlamasının ardından katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında Türkiye'nin En İyi Modeli seçildi ve gene aynı yıl yapılanBest Model of the World 2001 yarışmasında birinci olarak Dünyanın En İyi Modeli ünvanını kazandı.

İlk olarak 2002 yılında, Kanal D'de yayınlanan ve başrollerini Kadir İnanır veBurak Hakkı ile paylaştığı Kırık Ayna adlı T.V. dizisi ile oyunculuğa adım atan Alakurt, 2004 yılında Metro Palas, 2005 yılında Zeytin Dalı ve 2006 yılında Hacıadlı dizilerin kadrosunda yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN