Mehmet Ali Erbil ameliyat oldu: Sağlık durumu hakkında açıklama

Mehmet Ali Erbil ameliyat oldu: Sağlık durumu hakkında açıklama

Bir süredir Kaçış Sendromu hastalığı ile mücadele edenşŞovmen Mehmet Ali Erbil, apandisit ameliyatı oldu. Erbil'in sağlık durumuna ilişkin sosyal medyadan fotoğraf paylaşarak açıklama yapan yakın arkadaşı Ercan Avşar, "Babacım Apandisit Ameliyatı oldu. Refakatçı oldum. Eve geldik. Durumu çok iyi şükür. Pazartesi seti var, dinleniyor. Herkese selamı var" yazdı.

Son zamanlarda TikTok videolarıyla gündem olan şovmet Mehmet Ali Erbil'in yakın arkadaşlarından Ercan Avşar, Erbil'in ameliyat olduğunu açıkladı.

Erbil'in apandisit ameliyatı olduğunu duyuran Avşar, 65 yaşındaki şovmenin sağlık durumunu hakkında da açıklamalarda bulundu.

''APANDİSİT AMELİYATI OLDU, DURUMU ÇOK İYİ'

'Avşar, Erbil'in fotoğrafını paylaşıp altına ise "Babacım Apandisit Ameliyatı oldu. Refakatçı oldum. Eve geldik. Durumu çok iyi şükür. Pazartesi seti var, dinleniyor. Herkese selamı var" notunu düştü.

634fe01264ef9.png

AMELİYAT SONRASI PAYLAŞIM

Mehmet Ali Erbil ise ameliyat sonrası kısa bir videosunu yayınladı. Erbil, yaptığı paylaşımda "Yakınlarım, dostlarım, sanatçı arkadaşlarım hepsi ziyaretime geldiler, sağ olsunlar... Teşekkür ederim. Ailem hep yanımdaydı. Çocuklarım bir gün bile beni yalnız bırakmadılar. Refakatçi olarak da kalıyorlardı. Hemşireler de kalıyordu, 24 saat nöbetçilerdi. Ama bir tane arkadaşım vardı. Onun vefakarlığını, sadakatini hiç unutmayacağım, dostluğunu hiç unutmayacağım. Hemşire olmadığında, akrabalarım kalmadığımda Ercan orada. Refakatçi yatağında yatıyor, helal olsun. Allah razı olsun ondan" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN