Mehmet Ali Erbil kimsenin bilmediği gerçeği ilk kez açıkladı: "Ev sahibi evden kovduğu için..."

Mehmet Ali Erbil kimsenin bilmediği gerçeği ilk kez açıkladı: "Ev sahibi evden kovduğu için..."

Son dönemde TikTok'ta yayınladığı videolarla adından söz ettiren ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, TikTok'a girdiği için pişmanlık yaşadığını belirterek "Hayatını Tiktok'a adayıp oraya bel bağlayıp gelecek paranın hayalini kuranlar düşünsün" demişti. Ünlü şarkıcı Fatih Ürek ise Erbil'in TiktTok kullanmasını 'şaklabanlık' olarak tanımlayarak ünlü komedyene sert sözlerle yüklenmişti. Katıldığı bir etkinlikte sunucu olarak görev alan ünlü komedyen kimsenin bilmediği gerçeği ilk kez açıkladı...

Yaklaşık dört yıl önce kaçış sendromu hastalığına yakalanan ve son dönemde sosyal medya platformu TikTok'ta yayınladığı videolarla adından söz ettiren ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, ünlü bir restoranda düzenlenen etkinliğin sunuculuğunu üstlenerek kimsenin bilmediği gerçeği ilk kez açıkladı.

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, dört yıl önce evinin banyosunda ayağının kayması sonucu düşmüş ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu. Kaçış sendromu (Kılcal damarlardan sıvı sızıntıları sonucu kan basıncında hızlı düşüş ile ilişkili akut ve şiddetli tekrarlayan ataklar) hastalığı da nükseden ve bu süreçte ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil, başarılı geçen tedavisinin ardından eski günlerine geri dönmüştü.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLAMIŞTI

Son dönemde sosyal medya platformu TikTok'ta yayınladığı videolarla adından söz ettiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de çıplak ayakla görüntülenmiş ve o görüntüler sosyal medyada bazı kullanıcıların tepkisini çekmişti.

Söz konusu görüntülerin film sahnesi olduğunu vurgulayarak "Arkadaşlar onların hepsi film sahnesiydi. Herhangi bir sorun yok. Ama çekimler esnasında sesim kısıldı" açıklamasında bulunmuştu.

Mehmet Ali Erbil'in para isyan! "Günlerdir paramı vermediler" diyerek o işe girdiğine pişman oldu

Ünlü komedyen ayrıca TikTok'a girdiği için pişmanlık yaşadığını belirterek 10 gündür para kazanamadığını vurgulayarak "10 gündür zaten Tiktok paraları da yatırmıyor. Neyse sorun yok benim için. Hayatını Tiktok'a adayıp oraya bel bağlayıp gelecek paranın hayalini kuranlar düşünsün" demişti.

FATİH ÜREK'TEN SERT SÖZLER: MALİ ŞAKLABANLIK YAPIYOR

Erbil'in TikTok'ta canlı yayınlar yapması ünlü şarkıcı Fatih Ürek'in tepkisini çekerken Ürek, Erbil'e sert sözlerle yüklenerek "Benim Tiktok hesabım yok. Bir kere gördüm ama Mali'ye çok şaşırdım. Ben anlam veremedim. Tiktok'tan para kazanmak amiyane tabiriyle biraz şaklabanlık oluyor" şeklinde konuşmuştu.

Mehmet Ali Erbil sedyeden düşürüldüğünü yıllar sonra öğrendi

"EV SAHİBİ EVDEN KOVDUĞU İÇİN..."

Ünlü bir restoranda düzenlenen etkinlikte sunucu olarak rol alan 65 yaşındaki ünlü komedyen, kimsenin bilmediği gerçeği ilk kez açıkladı. Hastanede kaldığı dönemde kendisine refakat eden kişinin evden kovulduğunu açıklayan Mehmet Ali Erbil, açıklamalarıyla herkesi şaşırttı. Ünlü komedyen şunları söyledi:

"Hastanede 3 ay boyunca koltuklarda uyuyup yanımda kalan kişinin hem beni sedyeden düşürdüğünü, hem de evinden kovulduğu için yanımda kaldığını öğrendim. Ben de ‘Beni ne kadar çok seviyor, en vefalı dostum’ diye düşünmüştüm. Meğer ev sahibi evden kovduğu için hastanede kalıyormuş."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN