Mehmet Ali Erbil Tiktok'ta para istedi! Ece Ronay'ın "Dilenciniz hayırlı olsun" ifşası arayı iyice açtı

Mehmet Ali Erbil Tiktok'ta para istedi! Ece Ronay'ın "Dilenciniz hayırlı olsun" ifşası arayı iyice açtı

Ünlü Komedyan Mehmet Ali Erbil ve Sosyal Medya Fenomeni Ece Ronay taciz davasından sonra tekrar gündeme geldi. Erbil'in TikTok'tan yaptığı yayın sosyal medyanın gündemine düşerken, Ece Ronay da sessiz kalmadı. Ronay, Erbil'e dilenci benzetmesi yaptı.

Sağlık sorunlarıyla son dönemlerde zor günlerden geçen Komedyen Mehmet Ali Erbil, Fenomen Ece Ronay ile de taciz iddiası yüzünden davalık olmuştu. Taciz davası magazini uzun süre meşgul ederken, Ronay ve Erbil bu defa TikTok yayınında karşı karlıya geldi. Bakın yeni kavganın fitili nasıl atıldı?

mehmetalierbil.jpg

TACİZ İFŞASI SONRASI YİNE KARŞI KARŞIYA GELDİLER

TikTok fenomeni Ece Ronay, kendisini taciz ettiğini iddia ederekn Komedyen Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını ifşa etmişti. Uzun süre magazini oyalayan taciz iddiası sonrası taraflar birbirinden davacı olmuştu. Bu mesajlardan sonra Mehmet Ali Erbil, TikTok'tan yeni hesap açtı. Sürekli canlı yayınlar yapan Erbil, şoke eden itiraflarda da bulunuyor.

1464433.jpg

En son cinsel hayatı üzerinden bir itirafta bulunan Erbil, bu defa canlı yayından hediye istedi. Mehmet Ali Erbil'in yaptığı canlı yayın sonrasında kanlı bıçaklı olduğu Ece Ronay da yorum yaptı.

eceronaykim.jpg

Ronay, Erbil'e dilenci benzetmesinde bulundu. Komedyen Mehmet Ali Erbil'in TikTok'tan yaptığı yayına yorum yapan Ece Ronay, "Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye" diyerek tartışmanın fitilini ateşledi

eceronayifsa.jpg

TİKTOK'TA HEDİYE İSTEDİ

Şovmen Mehmet Ali Erbil, kaçış sendromu hastalığı nedeniyle uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Sağlık nedenlerinden dolayı ekranlara veda eden Erbil, sosyal medya üzerinden yayınlar yapıyor.

ece.jpg

TikTok hesabı açan Erbil, şoke eden itiraflarda da bulunmaktan ger dönmüyor. Geçtiğimiz günlerde bir takipçisinin cinsel içerikli sorusuna şaşırtan bir yanıt vermişti. Ekranlardan uzak kalan ünlü komedyen bu defa sosyal medya mecralarından takipçileri ile buluştu.

mehmetalierbleceronay.jpg

MEHMET ALİ ERBİL'E DİLENCİ DEDİ

Canlı yayında takipçilerinden hediye isteyen Erbil'in, "Bu Onur hala araba yollamadı. Bu kadar cimri mi?" sözleri sosyal medyada gündem oldu. Ece Ronay ise Erbil'in bu yayınına kayıtsız kalmadı. Taciz mesajları ile olay olan ikili yeniden tartışma yaratan bir konu ile gündeme geldi. Ronay, hediye isteyen Erbil için "Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye" yorumu yaptı. Ronay, daha sonra ise şu açıklamalara yer verdi

"Zamanında bana tiktokta dileniyorsun deyip küçümseyen şimdi benden beter hale gelmiş çok keyifliyim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN