Mehmet Ali Erbil'den kahreden haber! Hayranları yasta...

Mehmet Ali Erbil'den kahreden haber! Hayranları yasta...

2018 yılından bu yana sağlık sorunları yaşayan ve uzun süre hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil'den gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Yaklaşık dört yıl önce kaçış sendromu hastalığına yakalanarak aylarca yoğun bakımda tedavi gören ve son dönemde sosyal medya platformu TikTok'ta yayınladığı videolarla adından söz ettiren ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'den gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, dört yıl önce evinin banyosunda ayağının kayması sonucu düşmüş ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu. Kaçış sendromu (Kılcal damarlardan sıvı sızıntıları sonucu kan basıncında hızlı düşüş ile ilişkili akut ve şiddetli tekrarlayan ataklar) hastalığı da nükseden ve bu süreçte ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil, başarılı geçen tedavisinin ardından eski günlerine geri dönmüştü. Ünlü komedyenden kötü haber geldi.

2018 yılından bu yana sağlık sorunları yaşayan ve uzun süre hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil, Kuzey Kıbrıs'ta rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

'ÜST SOLUNUM YOLU RAHATSIZLIĞI VAR'

Medyaradar'ın haberine göre, ünlü komedyen ambulans ile Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Erbil'in sağlık durumu ile ilgili olarak hastane yetkileri herhangi bir açıklama yapmazken, üst solunum yolundan rahatsız olduğu ve hastanede müşahade altına alındığı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN