Mehmet Ali Erbil'den yıllar sonra gelen evlilik itirafı

Mehmet Ali Erbil'den yıllar sonra gelen evlilik itirafı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, TV8 ekranlarında yayınlanan “Paylaş Benimle” programına katıldı. Erbil'in eski eşlerine dair yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Uzun süredir kaçış sendromu rahatsızlığıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil, son zamanlarda yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde sıklıkla yer alıyor. Mali'nin, 'Paylaş Benimle' adlı programda eski eşleri Nergiz Kumbasar ve Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ilgili yaptığı açıklamalar magazin gündemine damga vurdu.

İşte Mali'nin ilk eşi Muhsine Şehnaz Kamiloğlu'yla ilgili açıklamalarından öne çıkanlar;

"Muhsine ile çok zengin bir babanın kızı diye evlendim. Kendi kendime ‘tamam, turnayı vurdun’ dedim. O zamanlar devlet tiyatrosundaydım. Çok az maaş alıyordum, tek başıma ev tutamıyordum. Nişanlandık, beni iç güveysi aldılar, beni evlatları gibi sevdiler...

"Çok aşık oldum, çok büyük aşk yaşadık. Onun aşık olup olmadığını bilmiyorum. Bana çok çektiriyordu, çok kıskançtı. Ondan sonra her şey tersine döndü. O beni birdenbire çok sevmeye, aşık olmaya başladı ve evlendik. Allah’tan evlendik ki ilk kızımız Sezin doğdu..."

"Muhsine ilk eşim, hayatımın her döneminde, her evliliğimde yanımda oldu. Ben kimseye güvenmem, hayatımda ona güvendiğim kadar. Mesela bankaya para yatırırım. Bankada kaç para vardır bir tek Muhsine bilir..."

"Kaç para kira alırım kimse bilmez, sadece Muhsine bilir. Gerçek aşk gerçek sevgi bu bence. Bizimki 36 senedir aynı şekilde devam ediyor. Birbirimizi hiç kırmadık. Evliliğimiz benim yaramazlıklarım yüzünden bitti."

kamaliesdgggsdg.jpg

“25 YILDIR NAFAKA ÖDEYEN TEK ADAMIM”

Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'in annesi Nergis Kumbasar’dan da bahsederken ise, "25 yıldır tek nafaka ödeyen adam benim kesintisiz. Bu da rekorlar kitabına girmiştir. Az mı 25 yıl? Normalde 18 yaşına kadar. Öyle bir sözleşme yaptırmış ki Nergis bana..."

nergidicccc.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN