Mehmet Ali Erbil'in küçük kızından ayarsız pozlar! Yatakta bakın ne yaptı? "Eridik"

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızından ayarsız pozlar! Yatakta bakın ne yaptı? "Eridik"

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil iddialı pozlarıyla sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Aşk hayatıyla da adından sıkça söz ettiren Erbil, Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yasmin Erbil, bu kez yatak pozunu paylaştı. O kareyi görenler "Ayıp kalmamış" yorumları yaptı.

Şovmen Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil, cesur paylaşımlarıyla olay pozlar vermeye devam ediyor. Survivor'dan Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan Yasmin Erbil, yatak pozları paylaştı. Görenler gözlerine inanamadı

yasminerbil.jpg

YASMİN ERBİL'DEN YATAK POZLARI

Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başlayan Yasmin Erbil cesur pozlar paylaşmaya devam ediyor.

yatak.jpg

Son zamanlarda yaptığı aşk dolu paylaşımlarla gündeme gelen Erbil son olarak yatak pozunu paylaştı. Erbil’in yatağındaki detay ise büyük ilgi çekti.

yatak1.jpg

TEPKİ VERENLER DE OLDU

Çok sayıda beğeni ve yorum alan fotoğraflara tepki verenler de oldu. Kimi kullanıcılar "Yasmin yakışmadı" gibi yorumlar yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN