Mehmet ile Eftelya'nın aşkına tanık eden Şile'deki kayalıkların ismi nedir? Oyna Kazan ipucu sorusu

Mehmet ile Eftelya'nın aşkına tanık eden Şile'deki kayalıkların ismi nedir? Oyna Kazan ipucu sorusu

17 Mayıs Cuma Oyna Kazan ipucu sorusu ve cevabı merak ediliyorken, Oyna Kazan’ın sosyal medya hesabından bir video ile Mehmet ile Eftelya'nın aşkına tanık eden Şile'deki kayalıkların ismi nedir? sorusu soruldu. Mehmet ile Eftelya'nın aşkına tanık eden Şile'deki kayalıkların ismi nedir? sorusu kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Peki Mehmet ile Eftelya'nın aşkına tanık eden Şile'deki kayalıkların ismi nedir? İşte 17 Mayıs Cuma Oyna Kazan ipucu sorusu ve yanıtı…

Mehmet ile Eftelya'nın aşkına tanık eden Şile'deki kayalıkların ismi nedir? sorusu 17 Mayıs Salı Oyna Kazan ipucu sorusu ve cevabını arayanlar tarafından araştırılıyor. Son dönemlerin popüler uygulaması Oyna Kazan’ın ipucu sorusu paylaşıldı. Oyna Kazan’ın Instagram hesabı üzerinden yayınlanan videoda Mehmet ile Eftelya'nın aşkına tanık eden Şile'deki kayalıkların ismi nedir? sorusu soruldu. Peki Mehmet ile Eftelya'nın aşkına tanık eden Şile'deki kayalıkların ismi nedir? İşte 17 Mayıs Mehmet ile Eftelya'nın aşkına tanık eden Şile'deki kayalıkların ismi nedir? Oyna Kazan ipucu sorusunun cevabı…

Oyna Kazan ile ilgili tüm detaylar için tıklayın

Mehmet ile Eftelya'nın aşkına tanık eden Şile'deki kayalıkların ismi nedir? 

17 Mayıs Cuma saat 19.00'da başlayacak Oyna Kazan’ın ipucu sorusu Mehmet ile Eftelya'nın aşkına tanık eden Şile'deki kayalıkların ismi nedir? oldu. Sosyal medya hesabından yayınlanan bu sorunun yanıtı için yine doğru adrestesiniz. Oyna Kazan’ın Instagram hesabından yayımlanan videoda Mehmet ile Eftelya'nın aşkına tanık eden Şile'deki kayalıkların ismi nedir? sorusu kullanıcılara yöneltildi. İşte Mehmet ile Eftelya'nın aşkına tanık eden Şile'deki kayalıkların ismi nedir? sorusunun yanıtı.

İşte, 17 Mayıs Cuma Oyna Kazan ipucu sorusunun yanıtı;

 19-05/17/mehmet-ile-eftelyanin-askina-tanik-eden-silede-kayaliklarin-ismi-nedir-oyna-kazan-ipucu-sorusu.jpg

Cevap: Şile Ağlayan Kaya

Aşık Veysel’e sormuşlar aşk nedir diye “seversin kavuşamazsan aşk olur”demiş. Büyük aşklarda efsane oluyor dostlar. Bakın Şile’deki Ağlayan Kaya da böyle bir efsaneye ev sahipliği yapıyor. Yörenin zengini Dimitri‘nin kızı Eftelya ile çobanı öksüz Mehmet arasında geçiyor bu hikaye. Aşk bu iki gencin yüreğine düşmüş düşmesine de bu aşkın imkansızlığını hem kendileri bilirlermiş hem de aileleri. Mehmet anasını alıp istemiş sevdiğini ama her kapı kapanmış yüzüne. Sonunda da evden kovulmuş anacığıyla birlikte.Ama uzaklık ne zaman aşka engel olabilmiş ki. Mehmet’in yangını büyümüşte büyümüş garip anasının gözü önünde erimiş Mehmet. Vermiş kararını gidecek Eftalya’sına kavuşacak. Anasından helallik alıp düşmüş yollara. Uzun yollar aşıp görmüş Eftelyasını. Ama sevene yeter mi görmek yetmemiş tabi. Sevdiceği de görmüş Mehmet’ini. Buluşmuşlar, oturmuşlar bir kayanın üzerine.

Hasret gidermişler uzun uzun sonra bir çare düşünmeye başlamışlar ama tüm çareler çaresiz. Ama artık ayrı kalmakta ne mümkün. Sessizce kararlarını vermişler. Birer damla yaş düşmüş gözlerinden kayalara. Bu dünyada mutlu olamayacaksak bir başka cennet vardır belki bizi bekleyen diye düşünmüşler. Usulca kalkmışlar oturdukları yerden yüzlerini birbirlerine dönmüşler, ellerini hiç ayrılmayacak şekilde kilitlemişler birbirlerine ve dalgalara bırakmışlar kendilerini yeni cennetlerini keşfetmek üzere bırakmışlar onlar için yaratılan cehennemi.O kayada bu büyük aşka tanıklık etmiş olmanın verdiği yükle nesiller boyu ağlamış. O ağladıkça insanlar Mehmet ile Eftelya’nın hikayesini anlatmışlar, dilden dile yayılmış aşıkların hikayesi. Belki de bulmuşlardır kendi cennetlerini bir yerlerde kim bilir dostlar.

Unutmayın umut hep var, Aşkta….

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN