Mehtap Ar kaç yaşında? Aysel Gürel’in kızı Sezen Aksu'nun evinde tedavi oldu

Mehtap Ar kaç yaşında? Aysel Gürel’in kızı Sezen Aksu'nun evinde tedavi oldu

"Mehtap Ar kaç yaşında? kimdir ve nerelidir?" soruları Ar'ın tekerlekli sandalye ile AVM'de görüntülenmesi sonrası araştırılan konulardan biri oldu. Aysel Gürel'in kızı Ar, akciğerindeki kitle nedeniyle uzun zamandır tedavi görüyordu.62 yaşındaki Mehtap Ar hakkında merak edilenler ve son durumuna ilişkin detaylar...

"Mehtap Ar kaç yaşında? kimdir ve nerelidir?" soruları araştırılmaya devam ediyor. Mehtap Ar tekerlekli sandalye ile AVM'de görüntülendi ve sağlık durumunun iyiye gittiği görüldü.

Aysel Gürel'in kızı Ar, akciğerindeki kitle nedeniyle bir yıldır tedavi görüyordu ve uzun bir süre yoğun bakımda kalmıştı.

Sezen Aksu'nun bu süreçte sürekli yanında olduğu Ar, "Sezen'in yalısında yaşıyorum." diyerek Aksu'nun kendisini hiç yalnız bırakmadığını söyledi.

MEHTAP AR'IN SON DURUMU NEDİR?

Ar, “Sezen ilk günden bu yana hiç yalnız bırakmıyor. Oun yalısında yaşıyorum. Arada evime geliyorum. Sezen özel ambulanslar kiralıyor, beni aldırıyor, evinde yemekler yapıyor. Bir aya kalmaz yürüyeceğim” dedi.

MEHTAP AR KAÇ YAŞINDA? KİMDİR VE NERELİDİR?

62 yaşındaki Mehtap Ar, 6 Nisan 1957'de İstanbul‘da doğdu. Ünlü şarkı sözü yazarı Aysel Gürel ile Tercüman Gazetesi muhabirlerinden Vedat Akın‘nın (Ebrem) kızıdır. Müjde üç yaşındayken Aysel’le baba Vedat Akın (Ebrem) ayrıldı. Ayrıldıklarında annesi Mehtap Ar’a hamile idi. Ablası Müjde Ar da sinema oyuncusudur. Ablası ile birlikte dedesinin yanında büyüdü. 

2000 yılında “Mehtap Ar Çocuk Tiyatrosu” adı ile çocuk tiyatrosu kurdu, turnelere çıkarak Anadolu’yu dolaştı. Mehtap Ar, ilk evliliğini 17 yaşında tiyatrocu biri ile yaptı. Kısa sürede boşandı. Mehtap Ar’ın ikinci evliliğinden Söz Ar adında bir oğlu vardır.

19-07/16/mehtap-ar-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN