Melisa Ilıcalı kimdir? Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın kızı kaç yaşında? Acun'un kaç kızı var?

Melisa Ilıcalı kimdir? Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın kızı kaç yaşında? Acun'un kaç kızı var?

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın kızının velayetinin annesinin isteği ile baba Acun Ilıcalı'ya verilmesi sosyal medyada olay olmuştu. Peki Şeyma Subaşı kızının velayetini neden Acun'a verdi ve kaç kızı var? En küçük kızı Melisa Ilıcalı kaç yaşında? İşte Melisa Ilıcalı ve velayeti hakkındaki detaylar...

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın kızları Melisa'nın velayetinin babasına verilmesi gündem olmuştu. Anne Şeyma Subaşı kızı Melisa'nın velayetini mahkemeye başvurarak eski eşi Acun Ilıcalı'ya vermişti. Peki Melisa Ilıcalı kaç yaşındaAcun'un kaç kızı var?  İşte bu konu hakkında merak edilen tüm haberler...

MELİSA ILICALI KİMDİR?

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subası'nın kızı Melisa Ilıcalı 5 yaşına girdi.Doğum günü partisinde oldukça neşeli görünen sevimliliği ile bütün dikkatleri üzerine çekti. Acun Ilıcalı Zeynep Yılmaz ile evliyken Şeyma Subaşı'ndan kızı Melisa 2013 yılında doğdu. 12 Temmuz 2016 tarihinde de eşi Zeynep Yılmaz'dan tek celsede boşandı.

18-11/05/melisa-ilicali-kimdir.jpg

MELİSA'NIN VELAYETİ, ACUN ILICALI'YA MI VERİLDİ?

Geçtiğimiz aylarda boşanan Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çifti, bir kez daha mahkemeye gitti. Bu kez mahkemeye gitme nedeni ise; kızları Melisa'nın velayetinin Acun Ilıcalı'ya verilmesi.

 "ÇOK GEZİYORUM BAKAMAM"

Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çifti; Şeyma Subaşı'nın seyahatlarinin yoğunluğu nedeniyle mahkemeye başvurarak, kızları Melisa'nın velayetinin Acun Ilıcalı'ya verilmesini talep etti. Mahkeme ise bu talebi onaylayarak, velayeti Ilıcalı'ya verdi.

ACUN ILICALI'NIN KAÇ KIZI VAR? 

Acun Ilıcalı, ilk evliliğini 1988 yılında Seda Başbuğ ile yapmıştır. Bu birliktelikten Banu adında bir kızı olmuştur. Çift, 1993 senesinde ayrılmışlardır.

2003 yılında Zeynep Yılmaz ile ikinci evliliği gerçekleştiren Ilıcalı'nın bu birlikteliğinden Yasemin ve Leyla adlarında iki kızı olmuştur. 2013 senesinde de Şeyma Subaşı ile olan evlilik dışı ilişkisinden Melisa adında bir kızı doğmuştur. 12 Temmuz 2016 tarihinde de eşi Zeynep Yılmaz'dan tek celsede boşandı.

18-11/05/eyma-subasi-kimdir.jpg

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR? 

Şeyma Subaşı, 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı'nda tamamlamıştır. 16 yaşından beri modellik yapmaktadır. 2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katılmış ancak derece elde edememiştir. 2008 yılında Var Mısın Yok Musun yarışmasına katılmış ve yapımcı Acun Ilıcalı ile ilişkileri başlamıştır. Acun Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı'dan boşandıktan sonra sosyal medyada Şeyma Subaşı ile resimlerini paylaşmalarıyla gündemden düşmemektedirler. Şeyma Subaşı'nın Ilıcalı'dan Melisa adında bir kızı vardır.

Melisa Ilıcalı kimdir? Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın kızının velayetinin annesinin isteği ile baba Acun Ilıcalı'ya verilmesi sosyal medyada olay oldu. PekiŞeyma Subaşı kızı Melisa'nın velayetini neden Acun'a verdi? Acun Ilıcalı'nın kaç kızı var? En küçük kızı Melisa Ilıcalı kaç yaşında? Acun Ilıcalı yapmış olduğu evliliklerinden kız çocukları olmuş erkek çocuk babası değildir. İşte Melisa Ilıcalı ve velayeti hakkındaki detaylar...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN