Melisa'nın velayeti Acun Ilıcalı'ya verildi | Şeyma Subaşı kızının velayetini neden verdi

Melisa'nın velayeti Acun Ilıcalı'ya verildi | Şeyma Subaşı kızının velayetini neden verdi

Melisa'nın velayetinin Acun Ilıcalı'ya neden verildiği açıklandı. Şeyma Subaşı kızının velayeti için kendisi mahkemeye başvurdu. Şeyma Subaşı neden kızı Melisa'nın velayetini eski eşi Acun Ilıcalı'ya verdi? İşte konu hakkındaki ayrıntılar...

Şeyma Subaşı kızı Melisa'nın Acun Ilıcalı'ya verilmesi için bizzat mahkemeye başvurdu. Subaşı'nın talebi üzerine Melisa'nın velayeti Acun Ilıcalı'ya verildi. Subaşı ve Ilıcalı kısa süre önce boşanmış ve kızları Melisa'nın velayeti Şeyma Subaşı'ya verilmişti. Şeyma Subaşı'nın bizzat mahkemeye başvurduğu ve Melisa'nın velayetinin Acun Ilıcalı'ya verilmesini istediği öğrenildi. Bu gelişmelerin ardından Şeyma Subaşı'nın neden kızının velayetini acuna vermek istediği merak edilmeye başlandı. Konu hakkındaki detaylar haberimizde... 

MELİSA'NIN VELAYETİ, ACUN ILICALI'YA MI VERİLDİ?

Geçtiğimiz aylarda boşanan Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çifti, bir kez daha mahkemeye gitti. Bu kez mahkemeye gitme nedeni ise; kızları Melisa'nın velayetinin Acun Ilıcalı'ya verilmesi.

"ÇOK GEZİYORUM BAKAMAM"

Acun Ilıcalı-Şeyma Subaşı çifti; Şeyma Subaşı'nın seyahatlarinin yoğunluğu nedeniyle mahkemeye başvurarak, kızları Melisa'nın velayetinin Acun Ilıcalı'ya verilmesini talep etti. Mahkeme ise bu talebi onaylayarak, velayeti Ilıcalı'ya verdi.

19-02/07/eyma-subasi.jpg

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR? 

2 Temmuz 1990 Samsun doğumlu olan Şeyma Subaşı'yı Türkiye yıllar önce izlenme rekorları kıran “Var Mısın Yok Musun” programında tanıdı. O dönemde Ilıcalı'ya "Varım" diyen Subaşı, yarışmadan 60 bin TL kazanarak ayrıldı. Daha önce de yarışmalarına katılan birçok kişiyle kamera önünde ya da arkasında çalışmayı sürdüren Ilıcayı, Şeyma Subaşı'yı da Yok Böyle Dans'ın kostüm tasarım ekibinde görevlendirdi. 2008 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında aradığını bulamayan Subaşı için yeni bir hayat başlamış oldu.

ACUN VE ŞEYMA BOŞANIYOR 

Türkiye güzeli olmak için podyuma çıkan Subaşı üç yıl sonra Ilıcalı'nın ekibinde çalışmaya başladı. Subaşı ile Ilıcalı'nın çalışma arkadaşlığı bir süre sonra aşka dönüştü. Çiftin Melisa adında bir kızı dünyaya geldi. O dönemde evli olan Ilıcalı eşinden boşandı ve kısa bir süre sonra Şeyma Subaşı ile dünya evine girdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla fenomen hale gelen Subaşı moda konusunda yaptığı çalışmalarda adından söz ettirmeyi sürdürdü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN