Meltem Miraloğlu kimdir ve kaç yaşındadır? 80 yaşında zengin bir Amerikalı ile evlendi

Meltem Miraloğlu kimdir ve kaç yaşındadır? 80 yaşında zengin bir Amerikalı ile evlendi

ABD’ye yerleşen ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu’nun 80 yaşında zengin bir ABD’li ile evlendiğini son dakika olarak duyuran Onur Akay, ‘oynadığı rol gerçek oldu’ dedi. Peki Meltem Miraloğlu ve kendisinden 48 yaş büyük 80 yaşındaki eşi Patrickle kimdir? İşte detaylar…

‘Hayat Devam Ediyor’ dizisinde ‘Çocuk Gelin’ karakterini canlandıran Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki zengin bir ABD’li ile dünya evine girdi. Peki Meltem Miraloğlu kimdir, kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Tüm bu gelişmeler karar.com’da…

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ‘Hayat Devam Ediyor’ dizisinde ‘Çocuk Gelin’ olarak tanınan ve geçen Ağustos ayında ABD’ye yerleştiğini duyuran Meltem Miraloğlu’nun kendisinden tam 48 yaş büyük, 80 yaşındaki Amerikalı zengin bir adamla 10 gün önce gizlice evlendiğini açıkladı.

‘’ROL GERÇEK OLDU’’

Onur Akay, “Meltem Miraloğlu, oynadığı rolü gerçek hayatta yaşadı!” diyerek, şu ifadeleri paylaştı:

Meltem Miraloğlu’nun Hayat Devam Ediyor isimli dizide canlandırdığı 15 yaşındaki Hayat’ı hatırlayacaksınız. Hayat, 70 yaşındaki Abbas’la evlendirilmişti. Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran dizide yaşanan bu ‘Çocuk Gelin’ olayı, dizinin izleyicileri tarafından da çok konuşulmuş ve tartışılmıştı. 32 yaşındaki Meltem Miraloğlu, 8 sene önce oynadığı rolü şimdi ise gerçek hayatta yaşadı! Belki ‘Çocuk Gelin’ olmadı ama kendisinden tam 48 yaş büyük ‘Patrickle’ isimli 80 yaşındaki Amerikalı zengin bir adamla, 10 gün önce gizlice evlendi. Türkiye’deki ailesi, yakınları ve dostlarının bu evlilikten hiç haberi olmadı ama ailesi sonradan öğrendi. Miraloğlu, aynı zamanda İngilizce eğitimi almak için okula devam ediyor ve kocası son model arabası ile her gün onu okuldan almaya gidiyor.

Akay, Miraloğlu’nun ABD’de parasız kalınca yaşadığı içler acısı olayları da yarın anlatacağını vurguladı.

19-10/08/meltem.jpg

Miraloğlu’nun evlendiği 80 yaşındaki eşi ile ABD’li ile çekilen fotoğrafına da ulaşan Onur Akay, Miraloğlu’nun gizlice evlendiği 80 yaşındaki ABD’li eşine önce babam dediğini, sonra evlenip ‘kocam’ dediğini kaydetti.

Akay, şu ifadeleri paylaştı:

Eşinin oturduğu Şikago yakınlarındaki Illinois eyaletinde evlat edinme olayı çok fazla görülüyor. Ve Patrickle, önce Amerika’da parasız kalan ve içler acısı olaylar yaşayan eşi Meltem’i evlat edindi. Meltem’de bu duruma çok mutlu oldu ve ona herkesin içinde sürekli ‘babam’ demeye başladı. Sonra Patrickle, aynı evde yaşamaya başladığı ve evlat edindiği kızı Meltem’e âşık oldu ve evlenmek istedi. Çaresiz kalan ve deli gibi ABD vatandaşı olmak isteyen Meltem, babam dediği adamla gizlice evlenip kocam demeye başladı.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

MELTEM MİRALOĞLU KİMDİR?

13 Ocak 1987’de Diyarbakır’da doğan Meltem Miraloğlu, 2 yaşında iken ailesinin geçimsizlik sebebiyle İstanbul’a geldi. Küçük yaşlarından beri oyuncu olmak isteyen Meltem Miraloğlu, Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisinden mezun oldu

‘Hayat Devam Ediyor’ dizisiyle ekranların tanınan yüzü hâline gelen Meltem Miraloğlu, sergilediği başarının ardından ‘En iyi Drama’ ödülüne layık görüldü.

1,70 boyunda olan güzel oyuncu, herkesin beğenisini kısa sürede kazanmasını bildi. Hayatını oyunculukla idame ettiren Meltem Miraloğlu, ‘Adını Kalbime Yazdım’ ismindeki dizide ‘Dicle’ karakterine hayat verdi.

Sekerat Son filminde rol alan Meltem Miraloğlu, 2016’da oyuncu ve yönetmen Tayfur Aydın ile evlenip, 2017’de sessiz sedasız boşanmıştı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN