Merakla beklenen Behzat Ç'den sevindiren gelişme! İlk fragman yayınlandı! Behzat Ç. 6 Aralık'ta seyirciyle buluşuyor

Merakla beklenen Behzat Ç'den sevindiren gelişme! İlk fragman yayınlandı! Behzat Ç. 6 Aralık'ta seyirciyle buluşuyor

Bir zamanlara damga vuran Behzat Ç. dizisi yeni versiyonuyla seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi'nin uzun zamandır beklenen fragmanı bugün yayınlandı. Dizi 6 Aralık tarihinde BluTV'de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. İşte, Behzat Ç yeni sezonuyla ilgili detaylar...

Başrol kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Gücen Kıraç gibi isimlerin yer aldığı Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinin uzun zamandır beklenen fragmanı bugün seyirciyle buluştu.

Dizinin hayranlarını sevindiren fragman, yeni hikayeyle ilgili ipuçları verirken diziye yeni katılan isimleri de ortaya çıkardı.

YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU!

Ortaks Yapım imzalı BluTV orijinal dizisi Behzat Ç'nin kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç'ın yer aldığı güçlü oyuncu kadrosuna; Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu gibi isimler yer alıyor.

 behzat ç. yeni versiyon

Devrim Yalçın'ın yönettiği, Ercan Uğur'un yazdığı Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisi 6 Aralık tarihinde BluTV'de başlıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN