Merkür retrosu nedir, ne zaman bitiyor? 2022 Merkür Retro'sundan etkilenen burçlar

Merkür retrosu nedir, ne zaman bitiyor? 2022 Merkür Retro'sundan etkilenen burçlar

Astroloji meraklıları tarafından sık sık konuşulan Merkür retrosu birçok kişi tarafından da merak ediliyor. Gezegenlerin gerilmesi anlamına gelen retronun burçlar üzerinde etki ettiği bilinmektedir. Yeni retronun Terazi burcunda gerçekleşeceği bilinirken tüm burçlarda bu retrodan etkilenecek. İşte Merkür retrosu hakkında merak edilen tüm detaylar…

Merkür Terazi burcunda geriliyor.Gezegenlerin gerilmesi olayı olarak bilinen retronun Terazi burcunda gerçekleşeceği bilinmektedir. Gerçekleşen retroların hayatımız üzerinde birçok etkileri bulunurken özellikle astroloji meraklıları tarafından yakından takip ediliyor. İşte Merkür retrosu hakkında merak edilen tüm detaylar…

2022 YILINDA SON RETRO NE ZAMAN GERÇEKLEŞECEK?

2022 yılının sonuna yaklaşırken son Merkür retrosunun ne zaman olacağı merak ediliyor. Bu yıl son Merkür retrosu 29 Aralık'ta Oğlak burcunda başlayarak 2023 yılının başlarında da devam edecek. Gerçekleşen retrodan hangi burçların etkilendiği de merak ediliyor. Son retrodan etkilenecek burçlar şu şekildedir:

Koç

Terazi

Merkür Retro'su Nedir

RETRO NE ZAMAN BİTECEK?

2022 yılında 3. kez gerçekleşen Merkür Retrosu 10 Eylül'de başladı. 3 ekim itibarıyla bitecek olan retro Terazi burcunda başladı. Merkür retrosu başak burcunda tamamlanacak.

Merkür retrosu sürecinde aile-iş arkadaşlık ya da ilişkiler gibi pek çok iletişim konusunda sorun yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda yeni atılımlar yapmak da oldukça zor olacak. Soğuk bir iletişim benimserken olumsuzluklardan dolayı içinize kapanabilirsiniz. Bu süreç içerisinde fazla alıngan ya da kararsız olduğunuzu fark edebilirsiniz. Tehlikeli bir dönem olarak ifade edilirken bu süreçte dikkatli olmakta fayda var.

RETRODAN ETKİLENECEK BURÇLAR HANGİLERİ?

Eylül ayında gerçekleşen Merkür retrosundan etkilenen burçlar şu şekildedir:

Yengeç

Oğlak

İkizler

Yay

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN