Merve Boluğur din değişti iddiası! Otobüs videosunda dikkat çeken detay

Son dönemlerde yaptığı ilginç paylaşımlar ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur, 'Şşşt' şarkısından sonra şimdi de toplu taşıma aracına binerek video paylaştı. Paylaşımı çok fazla yorum alan Boluğur'un fotoğrafındaki detay ise şoke etti. İşte Merve Boluğur'un Hristiyanlığa ait o detayı.

Murat Dalkılıç'tan ayrıldıktan sonra oyunculuğa da ara veren Merve Boluğur, şarkıcılığa atıldı. Kendi yazdığı 'Şşştt' şarkısını sevenleri ile paylaşan Boluğur'un şarkısı hem eleştiri hem beğeni topladı. İlginç hayat tarzı ve açıklamalarıyla gündemi sürekli meşgul eden Boluğur bu defa bindiği otobüs anlarını sevenleri ile paylaştı. Çok fazla etkileşim alan paylaşımda dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Detayı görenler Merve Boluğur 'Din mi değiştirdi' sorusunu yöneltti.

mervebol.jpg

MERVE BOLUĞUR'DAN METROBÜS VİDEOSU

Annesi ile otobüs binen Merve Boluğur o anlarını videoya çekerek sosyal medya hesabından paylaştı. Videoda açıklamalar yapan Boluğur, otobüs vloğu dediği paylaşımında kendisini ve otobüstekileri çekerek, "Biraz kalabalık ama güzel. Beni tanıyanlar çıktı. Ama tanımasalar daha güzel olacaktı. Annem de yanımda. Keyif yapıyoruz." yorumunda bulundu. Merve Boluğur'u otobüste görenler görenler ise gözlerine inanamadı.

mervecan.jpg

DİKKAT ÇEKEN KÜPE DETAYI

Otobüste yaşadıklarını Vlog çeken Merve Boluğur'un paylaşımında dikkat çeken bir detayda ortaya çıktı. İlginç gözlükleri ve gündelik tarzı ile sevenlerini şaşırtan Boluğur'un küpeleri de gözlerden kaçmadı. Hristiyanlığın simgesi olan Haç sembollü küpe takan Merve Boluğur 'Din mi değiştirdi? sorularını akıllara getirdi.

merve-bol.jpg

Sosyal medyada haç işareti olarak lanse edilen sembol aslında Antik Mısır dönemine ait bir sembol. İsmi Ankh olan bu işaret üst ucu bir ilmiği andıran bir haç. “T” harfinin üzerine oturtulmuş küçük bir daireden ibaret yaygın bir Antik Mısır sembolüdür. "Nil'in anahtarı" olarak da bilinir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN