Merve Büyüksaraç Acun Ilıcalı ile ilgili ne dedi? Büyüksaraç, Ilıcalı’ya tazminat ödeyecek

Merve Büyüksaraç Acun Ilıcalı ile ilgili ne dedi? Büyüksaraç, Ilıcalı’ya tazminat ödeyecek

Acun Ilıcalı, 1 Temmuz akşamı yayınlanan Survivor 2019 final bölümünde Merve Büyüksaraç ile ilgili dava sürecini anlattı. Acun Ilıcalı, Merve Büyüksaraç’ın açıklamalarının ardından kendisine açılan davadan 25 bin TL’lik manevi tazminat davası kazandıklarını açıkladı. Kazanılan tazminatın da hayır kurumlarına bağışlanacağını duyurdu. Acun Ilıcalı’nın açıklamasının ardından Merve Büyüksaraç ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Merve Büyüksaraç kimdir? Merve Büyüksaraç Acun Ilıcalı’ya ne dedi? Merve Büyüksaraç kimdir? Merve Büyüksaraç Survivor ile ilgili ne konuştu? İşte tüm detaylar…

‘Merve Büyüksaraç kimdir? Merve Büyüksaraç Acun Ilıcalı ile ilgili ne dedi?’ gibi sorular, Survivor final bölümünün ardından merak edilir oldu. TV8’in patronu Acun Ilıcalı, 5 ay boyunca yarışmacıların zorlu parkurlarda yarıştığı ve son bölümünün ekranlara geldiği Survivor Türkiye Yunanistan Bodrum finalinde, Merve Büyüksaraç karşısında kazanılan bir davayla ilgili açıklamalarda bulundu. Merve Büyüksaraç’ın Survivor ve kendisiyle ilgili haksız ithamlarda bulunduğunu açıklayan Ilıcalı, açılan davanın ardından Büyüksaraç’tan 25 bin TL’lik manevi tazminat kazandıklarını duyurdu. Acun Ilıcalı’nın bu açıklamasının ardından ‘Merve Büyüksaraç Acun Ilıcalı ile ilgili ne dedi? Merve Büyüksaraç kimdir? Merve Büyüksaraç ne dedi?’ gibi detaylar merak edilir oldu. İşte Merve Büyüksaraç ile ilgili aradıklarınız…

MAHKEME ACUN'U HAKLI BULMUŞTU

Manken Merve Büyüksaraç 2012 Survivor’ı sonrası, Survivorla ilgili çeşitli iddialarda bulunmuş ve Acun Ilıcalı’nın büyük tepkisini çekmişti. İddiaların, kendilerini karalamak için uydurulan yalanlar ve iftiralar olduğunu söyleyen Ilıcalı, o dönem Büyüksaraç’a avukatı aracılığıyla tazminat davası açmıştı. İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nin bugün verdiği kararla Acun Ilıcalı haklı bulundu.

19-07/02/merve-buyuksarac-acun-ilicali-ile-ilgili-ne-dedi-buyuksarac-ilicaliya-tazminat-odeyecek.jpg

MERVE BÜYÜKSARAÇ KİMDİR?

Merve Büyüksaraç, 13 Haziran 1988 yılında Ankara’da doğdu. 2006 Türkiye güzeli seçilen Büyüksaraç 1,78 m boyunda, TED Koleji’nden 2006'da mezun olmasının ardından Yeditepe Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünü okudu. Bu bölümden de 2011'de mezun olan Merve Büyüksaraç, Star TV'de yayınlanan Miss Turkey 2006 yarışmasında birinci seçildikten sonra Türkiye’yi Miss World yarışmasında temsil etti. 2007'de Buzda Dans yarışmasında yarışan Merve Büyüksaraç, 2012'de Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri yapılan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında ünlüler takımında yer aldı. Survivor'da elenip Türkiye’ye döndüğünde Acun Ilıcalı ve Acun Medya ekibine karşı açıklamalarda bulunan ve Acun Ilıcalı ile mahkemelik olan Merve Büyüksaraç'ın, Ilıcalı'ya 25 bin TL'lik manevi tazminat ödemesi yönünde karar alınmıştır.

 DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN