Mesut Özil ve Amine Gülşe'nin kına gecesi ses getirdi

Mesut Özil ve Amine Gülşe'nin kına gecesi ses getirdi

Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ile eski Türkiye güzeli sevgilisi Amine Gülşe'nin kına gecesi videoları sosyal medyaya damga vurdu.

İngiltere ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ve nişanlısı Amine Gülşe, kınanın yapıldığı salona davullar eşliğinde çalan “Ölürüm Türkiye'm” şarkısı ile girdi.

Gecenin devamında Mesut, Amine Gülşen ile Ankara’nın Bağları isimli şarkıyla karşılıklı oynadı. Mesut Özil ve Amine Gülşe, 7 Haziran’da İstanbul’da yapılacak düğünle dünya evine girecek.

GÖNÜLLERİ FETHETTİLER

Ayrıca yıldız futbolcu Mesut Özil ve nişanlısı Amine Gülşe, evlilikleri şerefine ihtiyaç sahibi 1000 çocuğun ameliyatını karşılayacaklarını ve 16 bin ihtiyaç sahibine yemek dağıtacaklarını açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN