Kocasının İfşa Etti! Esra Ezmeci Dona Kaldı: Kadınlara İğrenç Hediyeler Alıyor

Kocasının İfşa Etti! Esra Ezmeci Dona Kaldı: Kadınlara İğrenç Hediyeler Alıyor

Karşı Karşıya programı ile FOX TV'de program sunan Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından ilişki itiraflarına da yer veriyor. Cinsel ilişki mesajları çok fazla alan Ezmeci'ye bir kadın takipçisi eşinin iş arkadaşına aldığı hediyeleri ifşa etti. Bakın Esra Ezmeci'ye ne söyledi ne cevap aldı? İşte iğrenç olay

Son dönemlerin en popüler isimlerinden olan Klinik Psikolog Esra Ezmeci, 5 milyonluk Instagram hesabından ilişki uzmanlığı yapmaya devam ediyor. Cinsel içerikli paylaşımlar yapan Esra Ezmeci'ye Haydar Dümen benzetmesi yapılıyor. İlişkiler üzerine aldığı itiraf ve soruları yayınlayan Ezmeci'ye yine bir kadın takipçisi aldatıldığını belirterek yaşadıklarını yazdı. Duyanlar şaşkına uğrarken Ezmeci ise paylaşım konusunda anket yaptı.

ezmeci.jpg

ESRA EZMECİ'Yİ SİNİRLENDİREN İTİRAF! DAYANAMADI

Yoğun bir ilgiden dolayı Türkiye'nin en çok konuşulan kadınları arasına giren Esra Ezmeci, FOX TV'de gündüz kuşağı programının koltuğuna oturdu. Kısa sürede yazdığı kitaplar ve ilişki yöntemleri ile büyük hayran kitlesine ulaşan Esra Ezmeci, programın yanı sıra sosyal medya hesabından da ilişki uzmanlığına devam etmekte.

esraezmeciifsa.jpg

Her gün takipçilerinden çok sayıda mesaj alan Ezmeci, cinsel ilişki, aldatma gibi konularda paylaşımlar yapıyor. Her yaş ve gruptan takipçiye sahip olan Esra Ezmeci, yine tuhaf bir aldatma hikayesiyle karşılaştı. Çarpık ilişkilerinden yüz yüzüne çıkardığı paylaşımlar sosyal medyada tartışma konusu olurken, Esra Ezmeci'nin kurgusal davrandığı iddia edildi.

1459496.jpg

KOCASI BAKIN NE HEDİYE ALMIŞ KADINLARA?

Aldığı ilişki itirafları ve paylaşımlarıyla dikkat çeken Esra Ezmeci'ye kadın takipçisinden ilginç bir aldatma mesajı geldi. Eşi hakkında şoke eden bir ifşada bulunan kadın Ezmeci'den yardım istedi. Aldatıldığını düşünen kadın, "Kocam 2 kadın iş arkadaşına dantelli don almış. Nolcak iş hediyesi diyor" itirafında bulundu. Bu mesaj karşısında Ezmeci ise, "Böyle iş hediyesi olmaz. Mutlaka bu konuda sert çıkın ve sesinizi çıkarın" tepkisini verdi.

1455214.jpg

TAKİPÇİLERİNE SORUYU SORDU

Bu itiraf karşısında sinirlenen Esra Ezmeci, diğer takipçilerine bu durumu sorarak analiz etti. Bu duruma kızar mıydınız? diye soran Ezmeci'ye en çok gelen yanıt Evet oldu.

İŞTE ESRA EZMECİ'Yİ SİNİRLENDİREN O HEDİYE

esraezmeciitiraf.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN