Mide Şişkinliği Mi Yaşıyorsun? Bu Numara İle 30 Saniye İçinde Ondan Kurtulacaksınız!

Mide Şişkinliği Mi Yaşıyorsun? Bu Numara İle 30 Saniye İçinde Ondan Kurtulacaksınız!

Şişkinlik mi hissediyorsun? Bu numara ile 30 saniye içinde ondan kurtulacaksınız! Mide şişkinliği kolayca ortadan kaldırmak için haberimize mutlaka göz atın. İşte detaylar.

Lezzetli yemekler yemek, hayattaki zevklerden biridir. Hele de bayramlarda önünüze konan tüm o enfes şeyleri yememek çok zor hatta imkansız. Ve neden tüm bunlara hayır diyorsunuz? Sebebi mide şişkinliği mi? tüm bu yiyecekler sizi biraz şişkin hissettirmiş olabilir. Fakat bundan kurtulmanın yolu var.

ŞİŞİNKİLİKTEN KURTULMANIN EN KOLAY YOLU

Şişkin hissetmek çok sinir bozucu. Sert, şişkin midenizin sürekli bilincindesiniz ve hiç rahat oturamıyorsunuz. Neyse ki, bu korkunç duygudan 30 saniye içinde kurtulmanın çok kolay bir yolu var. Çözüm düşündüğünüzden çok daha basit. Tek yapman gereken atlamak! Tabii ki, etrafta dolaşmak, yapmak isteyeceğiniz son şeydir, ancak tekrar rahat hissetmek istiyorsanız bu ipucunu takip etmek daha iyidir.

haberici-001.jpg

HAREKET ETMEK

Kısa bir süre için çok hareket ettiğinizden emin olun. Örneğin, 30 saniye boyunca yukarı ve aşağı zıplayın. Zıplarken, kalp atış hızınız artacaktır. Bu 30 saniyeden sonra durduğunuzda, kalp atış hızınızın tekrar yavaşlamasına neden olacak şekilde sakince derin nefesler almanız önemlidir. Çok fazla yediğinizde kendinizi şişkin hissetmenizin nedeni, uzunca bir süreyi hareket etmeden oturarak geçirmiş olmanızdır. Bu, kalp atış hızınızın düşmesine neden olur ve onu tekrar yükseltmek önemlidir. Hareket etmeye başlar başlamaz daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Vücudunuz, az önce tükettiğiniz tüm yiyecekleri,yaptığınız hareketler için yakıt olarak kullanacaktır. Şişkinlik hissi birkaç saniye sonra tamamen gitmiş olacak!

Bu yöntemi daha önce deneyenler olmuş olabilir. Deneyen kişiler ortaya çıkan sonuçları bizimle yorumlar kısmında kolayca paylaşabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN