Millî Piyangı yılbaşı ikramiyesini kim kazandı? 70 milyon lirasını aldı mı? İşte o talihli

Millî Piyangı yılbaşı ikramiyesini kim kazandı? 70 milyon lirasını aldı mı? İşte o talihli

1 Ocak 2019 itibarıyla çekilişi yapılan ve 70 milyon TL’nin tek bir kişiye çıktığı Millî Piyango yılbaşı çekilişinde ‘7615536’ numaralar tam bilete isabet etmişti. O günden beri Millî Piyango yılbaşı ikramiyesini kazanan talihli ne biletini almış ne de ortaya çıkmıştı. Peki Millî Piyango yılbaşı ikramiyesini kazanan talihli kim? 70 milyon TL ikramiyesini aldı mı? Tüm bu aradıklarınız karar.com’da…

Gelen son dakika haberine göre 70 milyon TL’lik Millî Piyango yılbaşı ikramiyesini kazanan talihli ortaya çıktı. ‘7615536’ numaralı tam bilete, yılbaşında yani 1 Ocak 2019 günü büyük ikramiye isabet etmişti. 70 milyon TL’lik büyük ikramiyenin sahibi ise aylardır ortaya çıkmamıştı. Bu sabah itibarıyla Millî Piyango İdaresi’ni arayan talihli, gün içerisinde Ankara’ya gelerek ikramiyesini alacağını söyledi. Peki Millî Piyango yılbaşı ikramiyesini kim kazandı? İkramiyeyi kazanan talihlinin adı soyadı, memleketi ne? 70 milyon TL’lik Millî Piyango ikramiyesi talihlisine verildi mi? İşte detaylar…

70 MİLYON TL KAZANAN MİLLÎ PİYANGO TALİHLİSİ KİM?

Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan 2019 yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon TL’lik büyük ikramiyeyi kazanan talihlinin ortaya çıktığı açıklaması son dakika olarak duyuruldu. Bu sabah Millî Piyango İdaresi’ni arayan talihlinin gün içerisinde idarenin Ankara’daki genel merkezine gelerek ikramiyesini teslim alacağı bilgisi paylaşıldı. Gurbetçi olduğunu ifade eden talihlinin İstanbul’daki evinde bıraktığı bileti bulur bulmaz, büyük ikramiyenin kendisine çıktığını öne sürdü.

İSMİNİN GİZLİ TUTULMASINI İSTEDİ

70 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanan talihli, tam 197 gün sonra kendini gösterdi. Bu sabah itibarıyla Milli Piyango İdaresi’ni arayan talihli, 70 milyonluk büyük ikramiyenin kendisine çıktığını ileri sürdü. Adını vermek istemeyen ve gurbetçi olarak Avrupa’da yaşadığını anlatan talihli, İstanbul’a bir cenaze töreni için geldiğini, evinde bıraktığı bileti görünce büyük ikramiyenin kendisine çıktığını anlattı. Büyük ikramiye talihlisi olduğunu ileri kişi ilk uçakla Ankara’ya gelerek ikramiyesini almak istediğini Milli Piyango İdaresi yetkililerine bildirdi. Talihli yetkililerden kimliğinin de gizli tutulmasını istedi.

TALİHLİ ÇIKMAZSA 70 MİLYON TL’YE NE YAPILACAK?

Yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon TL’lik büyük ikramiye, ‘7615536’ numaralı tam bilete isabet etmişti. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün resmî internet sitesinde bulunan açıklamada, “Milli Piyango biletinin zaman aşımı süresi 1 sene olup, talihli 31 Aralık 2019 tarihinden önce biletini ibraz ederek ikramiyesini alabilir. Bu tarihten sonra ibraz edilen bilet zaman aşımına uğrar, ikramiyesi ödenmez. İdarenin oyunlarında alınmayan ikramiye tutarları, idare hesaplarına gelir kaydedilerek hazineye devredilir” denilmişti. Milli Piyango İdaresi internet sitesine konulan sayaçta bugün itibariyle ikramiyenin hazineye devredilmesine 168 gün kaldığını belirtiliyor.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Milli Piyangonun yılbaşı çekilişinde 70 milyon liralık büyük ikramiye isabet eden tam biletin Üsküdar’daki bir seyyar bayide satıldığı ortaya çıkmıştı.

19-07/16/piyango-2019.jpg

Bileti satan seyyar bayi Ali Özçalımlı, “Çıkan arkadaş parasını iyi yerlerde değerlendirsin. Allah ona sağlık versin. Bileti sattığım kişiyi hatırlamıyorum. Talihlinin insanlığına kalmış, inşallah bir şey düşünür benim için” açıklamasında bulunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN