Mine Çayıroğlu Söz'de'de Nisan'a hayat verecek | Mine Çayıroğlu kimidir? Kaç yaşında nereli?

Mine Çayıroğlu Söz'de'de Nisan'a hayat verecek | Mine Çayıroğlu kimidir? Kaç yaşında nereli?

Söz'de'ün Nisan'ı Mine Çayıroğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? soruları ünlü oyuncu Mine Çayıroğlu'nun Söz dizisi ile setlere döndüğü haberinden sonra sorulmaya başlandı. Söz'de Nisan kimdir? sorusunun ve Mine Çayıroğlu'nun hayatına dair merak edilen tüm detaylar yazımızda..

Söz dizisinde Nisan olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Mine Çayıroğlu kimidir? Kaç yaşında nereli? Ünlü sanatçı Mine Çayıroğlu hakkında Söz izleyicilerinin merak ettiği tüm detayları haberimizde derledik. İşte hem 'Söz'de Nisan kimdir?' sorusunun yanıtı ve Mine Çayıroğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

SÖZ'DE NİSAN DÖNEMİ ! NİSAN KİMDİR?

Yapımını TIMS&B Productions'un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği 'Söz'ün  yeni sezonunda Nisan karakteride diziye dahil oldu. Peki Söz'de Nisan kimdir?

Söz dizisinde 'Nisan’ karakteri, Türkiye’de ve yurt dışında faaliyet gösteren bazı terör örgütlerinin gizli liderinin zengin kızıdır.

SÖZ 52. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK? 

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın ve Metin Balekoğlu'nun yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı 'Söz' dizisi, 52'nci bölümüyle 1 Ekim Pazartesi akşamı Star TV'de olacak. 

18-09/28/mine-cayiroglu-kimdir.jpg

MİNE ÇAYIROĞLU KİMDİR? 

Mine Çayıroğlu, 28 Aralık 1977 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası Şile eski Belediye Başkanı İbrahim İhsan Çayıroğlu, annesi avukat Atiye Ülkü'dür. Liseyi bitirdikten sonra 1997 yılında İngiltere'ye giderek "Guildford School of Acting" okulunda 3 yıl oyunculuk eğitimi aldı.

Çocukluğundan itibaren şan dersleri de aldı, oyunculuk eğitiminden sonra da müzik eğitimine devam etti. Mete Özgencilile birlikte ilk albümünü2004 yılında "Zümrüt Gibi" adıyla çıkardı.

Reşat Nuri Güntekin'in Çalıkuşu romanınınOsman Seden tarafından yapılan dizi uyarlamasında 1986 yılında 9 yaşında iken Munise karakterini canlandırırken Diğer rollerde Aydan Şener, Kenan Kalav, Sadri Alışık, Eşref Kolçak, Hayati Hamzaoğlu, Kaya Akarsu, Tomris Oğuzalp gibi oyuncular oynamıştır.

Haluk Bilginer'den oyunculuk dersleri aldı.

2008 yılında ALTONA Müzik & Film Yapım şirketini kurdu.

2007 - 2010 yılları arasında "Parmaklıklar Ardında" adlı dizide; Selda Alkor,Serra Yılmaz, Zeynep Eronat, Devin Özgür Çınar, Yelda Reynaud, Özlem Düvencioğlu, Özgül Kavruk, Cengiz Bozkurt, Fikret Kuşkan, Tardu Flordungibi birçok oyuncuyla birlikte rol aldı.

Mine Çayıroğlu, 2009 yılında müzisyen Özgür Gezgin ile evlendi. 2012 yılında Boşandı. Derin Deniz (d.2010) adında bir oğlu vardır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN