Minikler sağlıklı beslenmeyi dinledi

Minikler sağlıklı beslenmeyi dinledi

Düzce'de Çocuk Gelişimi Öğrencileri “Anne-Çocuk Sağlığı ve Beslenmesi” dersi kapsamında Özel Eğitim Anaokulu’nda ‘Sağlıklı Beslenme’ konulu etkinlik düzenledi.

Düzce Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü’ne bağlı Çocuk Gelişimi Programı 1.sınıf öğrencileri, Öğr. Gör. Yağmur Başaran sorumluluğunda yürütülen “Anne-Çocuk Sağlığı ve Beslenmesi” dersi kapsamında Düzce Özel Eğitim Anaokulu’nda ‘Sağlıklı Beslenme’ konulu etkinlik düzenledi.

ÇOCUKLARA SAĞLIKLI BESLENME

Ders kapsamında öğrenilen bilgilerin yerinde uygulanması amacı ile düzenlenen etkinlikte Düzce Üniversitesi öğrencileri, Düzce Özel Eğitim Anaokulu’nda eğitim gören çocuklara sağlıklı ve neşeli tabaklar hazırladı.

18-12/29/aw583186_04.jpg

Tabakların hazırlanmasının öncesinde çocuklara sağlıklı beslenme konulu gösteri sunuldu, düzenlenen bu etkinlikle çocukların eğlenerek öğrenmesi sağlandı.

Program sonunda kısa bir açıklama yapan Düzce Üniversitesi Öğr. Gör. Yağmur Başaran, öğrencilerin bu etkinlikle tecrübe kazandıklarını ifade ederek, teoride öğrendiklerini gerçek yaşama da yansıtma fırsatı bulduklarını belirtti.

18-12/29/aw583186_01.jpg

Bu tarz çalışmaların Düzce Üniversitesi, öğrenciler ve şehir halkı için faydalı olduğunu söyleyen Yağmur Başaran, etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.

DÜZCE/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN